FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-3

GAZ METAN - DINAMO 1-3. VIDEO „Câinii” fac spectacol după pauză și reușesc prima victorie din noul campionat

Dinamo a reușit prima victorie din noul sezon. Sursă foto: Facebook Gaz Metan +1   FOTO
Dinamo a reușit prima victorie din noul sezon. Sursă foto: Facebook Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 22:50 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 23:35

Dinamo a reușit prima victorie din noul sezon, 3-1 în deplasare cu Gaz Metan. După 45 de minute modeste, „câinii” au marcat de trei ori după pauză, prin Gonzalez, Sorescu și Camara.

Vezi AICI programul etapei #4 din Liga 1

Dinamoviștii n-au excelat în prima repriză de la Mediaș și au stârnit nemulțumirile fanilor din mediul online. Cu excepția golului lui Nemec, anulat corect pentru ofsaid, Dinamo n-a avut nicio ocazie pe durata primelor 45 de minute. Ba chiar era la un pas să fie pedepsită de insistențele medieșenilor, Chamed și Butean fiind blocați succesiv de debutantul Mejias Osorio.

Iese Vali Borcea, intră Borja Valle

Conștient de jocul modest al echipei sale, Contra a schimbat la pauză. L-a scos pe Valentin Ioan Borcea, ținut în premieră în teren timp de 45 de minute, și l-a introdus pe Borja Valle, cel care a înviorat jocul dinamoviștilor. În minutul 48, fundașul dreapta Alexander Gonzalez a deschis scorul pentru „câini”. După o fază construită pe axa Borja Valle - Camara, fundașul dreapta venezuelean l-a executat pe Buzbuchi cu un șut plasat

  • Sursă foto: sportpictures.eu + Facebook Gaz Metan

Juan Camara, cel mai bun dinamovist

După ce au scăpat teferi la bara lui Sanoh, dinamoviștii s-au descătușat și au mai înscris de două ori. Sorescu a majorat avantajul în minutul 74, după ce în prealabil ratase un penalty, iar Juan Camara, omul meciului, a marcat și el în minutul 83, după un contraatac de manual al echipei lui Contra și un șut perfect la colțul lung.

Golul de onoare, reușit de Cardoso în minutul 89, a mai contat doar pentru statistici. 

Dinamo obține prima victorie din acest sezon și începe să spere că poate conta, în sfârșit, în lupta pentru play-off. „Câinii” au urcat până pe locul 9 după triumful de la Mediaș, acumulând 5 puncte. De partea cealaltă, Gaz Metan bifează a doua înfrângere din campionat, dar rămâne deocamdată în zona locurilor de play-off.

Gaz Metan - Dinamo 1-3

Vezi AICI Live+Statistici!

Gaz Metan - Dinamo » Echipe de start

Gaz Metan (4-2-3-1): Buzbuchi - Butean, Baco, Larie, Trif - Droppa, R. Deaconu - R. Romeo, Ciocan, Jica - T. Smola
Rezerve: Pleșca, Velisar, G. Moura, Loembet, Chamed, Cardoso, P. Costea, J. Matias, M. Sanoh
Antrenor: Dusan Uhrin

Dinamo (4-4-2): Mejias - A. Gonzales, Puljic, R. Grigore, I. Lopez - J. Camara, Răuță, J. Gol, Sorescu - Nemec, Borcea
Rezerve: Hinojo, Bejan, Ehmann, B. Valle, I. Șerban, Măgureanu, G. Crețu, A. Bani, Fabbrini
Antrenor: Cosmin Contra

Stadion: „Municipal” (Mediaș)
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Transferurile lui Dinamo l-au dat pe spate pe un idol al galeriei: „La ce lot au, ar trebui să se bată fără probleme la primele 3 locuri”

Își pierd suporterii răbdarea? Cosmin Contra, luat în vizor după prima repriză de la Mediaș: „Totul e la întâmplare. Praf!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (446)
171875491077582
Costel Chelaru  •  22 Septembrie 2020, 09:04

Relicva aia comunista a castigat Cupa Campionilor..

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 08:59
Postat de Radulescu Horatiu pe 22 Septembrie 2020, 08:07

Nicio dată într-o țară europene cu democrație consolidată oamenii de rând nu gândesc infantil ca tine.Acolo orice € este justificat și cheltuit responsabil.Acesți bani primiți de relicva comunistă nu sunt măcar bani din proveniți din bugetul local,din contribuția cetățenilor acestui oraș,practic putem vorbi de fonduri deturnate de la bugetul de stat.Sper ca foarte curând lucrurile să se schimbe în această țară.

Serios!? :-)))) Ia umilește-ne bre cu experiențele tale din lumea larga, ca noi ie mai prosti și neumblati! :-)))) Sau ai pus botul la lozinci goale de conținut, nutreț pt fcsbisti și chiar crezi ca tot ce zboară se mănâncă!? :-))) Hai mă, zi-mi unde sa îți trimit aia 10 lei ca sa nu mai plangi! :-))))

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  22 Septembrie 2020, 08:33
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 07:42

Serios!? Știi cât a dat România pe bateria aia Patriot!? Nu!? Pai sa te ajut: 4 miliarde! Ca Statul bagă și niște firfirici in sport, acei 20 de milioane mergând la toții sportivii Stelei și nu doar la fotbal, este foarte bine. Buuuun, acum ca am acoperit acest aspect lasă aici adresa unde pot sa îți trimit 10 lei ca sa dormi liniștit, in plus ii poți folosi pt a intra la Virgil in ASS :-)

Unde ați trăit voi ăștia care susțineți CSA Relicva Comunistă,în Koreea de Nord???

Vezi toate comentariile (446)
Comentează