FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

NOTE GSP Mai slabi și decât Eșanu: doi dinamoviști au luat 3! + Ronaldo Deaconu, recompensat de Gazetă pentru o prestație de excepție

FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial
FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 07:39 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 08:18

 Gaz Metan s-a impus în fața lui Dinamo Dinamo, 2-1, la capătul unei prestații excelente a elevilor lui Ilie Poenaru.

Formația lui Mircea Rednic a continuat seria de meciuri fără victorie în Liga 1 și a avut din nou un joc foarte slab, fiind dominată de echipa gazdă.

Steliano Filip și Cosmin Matei, cei mai slabi în Gaz Metan - Dinamo

Doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo, Cosmin Matei și Steliano Filip, au fost cei mai slabi de pe teren, fiind notați cu 3 de Gazeta Sporturilor.

Portarul Mihai Eșanu, care a luat două goluri incredibile, a primit 4, la fel ca Deian Sorescu, Gabi Torje și Alexandru Răuță.

5a luat Andre Pinto, la debutul la Dinamo

Cel mai bun jucător al meciului a fost Ronaldo Deaconu, care a luat cea mai mare notă posibilă: 10!

7a primit Ilie Poenaru, antrenorul lui Gaz Metan. Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo, a luat 5

Notele acordate de GSP după Gaz Metan - Dinamo

Mai slabi și decât Eșanu: doi dinamoviști au luat 3! + Ronaldo Deaconu, recompensat de Gazetă pentru o prestație de excepție

Ne-a bătut Deaconu, până la golul lui meciul a fost echilibrat. Reușita a doua putea fi evitată. Am punctat la pregătirea jocului că Deaconu e periculos și dacă îi lași un metru. Am riscat și asta a fost!

Nu știu dacă a fost penalty pentru noi. Unii sunt în eclipsă de formă la noi, nu se regăsesc, precum Sorescu. Alții nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică. Pinto a dat siguranță, meci bun. Și Crețu în limitele lui. Păcat, dacă intram la pauză cu 0-0, adică evitam acele goluri, alta era soarta partidei. Și Ivanovski a făcut o partidă bună.

Dinamo va merge spre bine. Hai să eliminăm acele șuturi ale lui Deaconu! Vor mai veni jucători care să dea concurență la mijlocul terenului. Prea mult venim în spate, să ne luăm mingi. Trebuie să fim mai responsabili, cei cu experiență să se implice mai mult. E grav că am avut un singur șut pe poartă
 - Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Mircea Rednic, nemulțumit de atitudinea fotbaliștilor experimentați! De ce l-a schimbat pe Sorescu: „La unii e vorba și de asta”

La Dinamo sunt bani doar pentru ei » Șefi cu 15.000 de euro pe lună caută legende pentru voluntariat

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Cuvinte distrugătoare la adresa lui: “Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu. M-am săturat de mizeria lui”


Comentarii (9)
nicu72
nicu72  •  16 Octombrie 2021, 12:47
Postat de tororosso pe 16 Octombrie 2021, 11:22

Cum poți acorda nota 3 din moment în care cei doi erau absenți total de pe teren ? Nota 3 poate fi acordată lui Torje ,Sorescu dar și lui Eșanu . Umbra lor se putea vedea pe gazon deci erau în meci. Ivanovsky 7 ? ...cam mare această notă acordată la unul care a dat gol dat din pomana arbitrului . În rest „ Pace pe pământ ...război sub plapumă ”

Esanu nu trebuia sa ia golul 2, dar in rest eu zic ca n-a fost chiar rau, oricum nu de nota 3 cum zici tu. In rest subscriu in totalitate. Nu stiu ce idei de joc are Rednic, nici cu cine le poate pune in practica (admitand ca ar avea vreo idee). Poate astia care mai vin sa schimbe fatza echipei.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2021, 11:54
Postat de dumitru82drugan pe 16 Octombrie 2021, 11:39

Stelu e la meciul 2 cand da pasa de gol la adversar si ia galben dar tot joaca titular !

N-ai vazut meciul!Pentru ca „pasa de gol” a dat-o Cosmin Matei!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Octombrie 2021, 11:39

Stelu e la meciul 2 cand da pasa de gol la adversar si ia galben dar tot joaca titular !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează