FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN. Edi Iordănescu are bagajele făcute: „În următoarele zile anunț. Mingea e în terenul clubului”

Cel mai probabil, Edi Iordănescu nu va continua la Gaz Metan Mediaș după finalul acestui sezon
Cel mai probabil, Edi Iordănescu nu va continua la Gaz Metan Mediaș după finalul acestui sezon

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 19:51

Edi Iordănescu (41 de ani), tehnicianul lui Gaz Metan, a oferit noi declarații despre viitorul său. Antrenorul medieșenilor își încheie pe 30 iunie actuala înțelegere cu echipa pe care a calificat-o în premieră în play-off și afirmă că își dorește mai mult de la sezonul viitor. 

„Clubul trebuie să vadă ce condiții poate susține în sezonul viitor, să vedem ce putem să facem împreună în viitor. Am promis că nu voi lua nicio decizie acum. În zilele următoare voi anunța.

Mingea este la club în curte. Ei trebuie să vadă, să calculeze, să știe când se poate ieși din insolvență. Toată lumea își dorește calificarea în play-off și în cupele europene. Acum, am nevoie de o altă motivație. 

Îmi doresc să am în sezonul următor mai mult decât o prezență în play-off. Vreau jucători buni în continuare. M-am atașat de comunitate, de oameni. Mă simt în continuare obligat să le fiu alături jucătorilor, chiar și de la distanță”, a declarat Iordănescu, în emisiunea Digi Sport Special.

Edi Iordănescu vrea să plece de la Gaz Metan

Apropiați ai antrenorului în vârstă de 41 de ani spun că el se simte la capătul puterilor la Mediaș și nu speră să obțină mai mult decât a obținut deja. Echipa e în play-off, pentru prima oară în istorie, dar ocupă locul 6 și nu are șanse să câștige campionatul. Iar în Europa League nu poate participa fiindcă nu are licența, fiind vorba despre o societate aflată în insolvență. Iordănescu junior avea și un bonus pentru calificarea în play-off, 20.000 de euro, bani pe care nu i-a încasat. 

Slăbiciunea clubului din Mediaș îl determină să își caute deja o altă destinație. Edi speră să prindă un contract în străinătate sau să se apropie de București, să nu mai plece atât de departe de casă. De la FCSB a avut o ofertă și a refuzat-o, fiindcă ea conținea subjugarea sa în fața lui Gigi Becali. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali jubilează! FRF schimbă regulamentul: două modificări de URGENȚĂ înainte de restartul Ligii 1

Mircea Rednic ironizează ideile Ligii: „Pierzi la masa verde, ne împuşcă, ne leagă, ne ascund”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  22 Mai 2020, 00:38
Postat de thewinner pe 21 Mai 2020, 20:38

inainte sa pleci de la gaz metan medias trebuie sa bati inca o data cfr si sa pierzi ambele meciuri cu Steaua din liga 1,dupa,poti sa pleci linistit.

sau invers ...

thewinner
thewinner  •  21 Mai 2020, 20:38

inainte sa pleci de la gaz metan medias trebuie sa bati inca o data cfr si sa pierzi ambele meciuri cu Steaua din liga 1,dupa,poti sa pleci linistit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close