FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // EXCLUSIV Medieșenii își văd visul cu ochii: Cristi Pustai revine! Ce funcție va ocupa și cine-l susține

Cristi Pustai revine la Gaz Metan
Cristi Pustai revine la Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 19:33 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 19:35

Decizie majoră pentru un club de play-off, care în acest an împlinește 75 de ani de existență. După ce a ieșit din reorganizare pe data de 7 iulie 2020, la finalul unui proiect susținut de Ioan Mărginean, Gaz Metan va trece într-o altă etapă. 

Primarul Gheorghe Roman și medieșenii își vor îndeplini un vis, acela de a-l reavea pe Cristi Pustai, 52 de ani, la club!

Un alt medieșean în echipă: Ioji Biro

Iubit de medieșeni, actualul manager al Dunării Călărași este așteptat miercuri să devină noul președinte al grupării, având majoritatea voturilor în acest sens pentru a prelua funcția. Alături de el va sosi un alt localnic, Iosif Biro, care va ocupa funcția de vicepreședinte. Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că Pustai urmează să ocupe cea mai importantă funcție administrativă începând de pe 15 iulie, având girul oficialităților locale, dar și a trei dintre membrii Comitetului Director al grupării.

"Pustai are argumente"

Informația a fost confirmată și de Theodor Luca, membru în Comitetul Director, reprezentantul în conducerea clubului din partea sponsorului tehnic, Joma. "Miercuri, este o ședință a Comitetului Director la Gaz Metan și există propunerea de a-l susține pe Cristi Pustai pentru postul de președinte. Noi, ca firmă, lucrăm cu gruparea din Mediaș de 21 de ani, am trăit și bune, și rele, de la cupele europene cu Mainz la insolvență, la reorganizare, la care s-a ajuns din cauza baschetului. Cristi Pustai e medieșean, ardelean, liniștit, are argumente pentru viitor, e trup și suflet pentru Gaz Metan, îl cunosc foarte bine, îl susțin. Îi dau votul meu cu inima deschisă, chiar dacă din cauza fotbalului am ajuns să-mi risc viața.

Toate argumentele sunt în favoarea lui", a susținut Luca.

"Mărginean putea merge și la bine"

Fostul număr 1 executiv al clubului a decis să facă un pas în spate. "Domnul Mărginean a fost administrator special la Gaz Metan, a fost uzat foarte mult în ultimii 4 ani. Ar fi putut merge și la bine alături de Gaz Metan, nu doar la greu. Dar simte că trebuie să lase locul altcuiva. Când e greu, toată lumea fuge, când e ușor, mulți vor să profite de un lucru la care a muncit altul... Pentru cei care fac bine e efectul bumerang, la un moment dat, chiar va veni bine. Și la fel când faci rău, rău îți vine înapoi, mai repede sau mai târziu", a mărturisit Theodor Luca.

Neluț Roșu despre problema cu salariile de la Gaz Metan: „Ultimele salarii le-am primit pentru lunile ianuarie și februarie”

EXCLUSIV VIDEO Situație halucinantă la un club din play-off: „Vă dăm în judecată dacă vă infectați cu Covid-19”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close