FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC ARGEȘ 1-1

VIDEO Gaz Metan - FC Argeș 1-1 » Egal dramatic în play-out: Pleșca a luat gol la ultima fază în meciul 300

Gaz Metan și FC Argeș se întâlnesc într-un meci tare din play-out. Sursă foto: Facebook FC Argeș
Gaz Metan și FC Argeș se întâlnesc într-un meci tare din play-out. Sursă foto: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 19:05 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 19:38

Gaz Metan a remizat, 1-1, cu FC Argeș, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1. Oaspeții au egalat în ultimele secunde ale prelungirilor. 

După ce FC Argeș a avut prima ocazie, în minutul 8 prin Ionuț Șerban, medieșenii au dat lovitura și au deschis scorul. Mijlocașul Ronaldo Deaconu a marcat în minutul 32, după o fază personală, încheiată cui un șut de la 16 metri.

FC Argeș, egalare în minutul 90+4

După golul medieșenilor, jocul a fost unul liniștit, lipsit de ocazii. Când Gaz Metan se pregătea să se bucure de victorie, Baco a comis un henț în careu în minutul 90+2, iar arbitrul a dictat penalty.

Spre disperarea portarului gazdelor, Răzvan Pleșca, aflat la meciul 300 în Liga 1, Cephas Malele a punctat fără emoții de la 11 metri, nefiind deranjat de huiduielile puse la stația de amplificare a stadionului.

300 de meciuriîn Liga 1 a strâns azi Răzvan Pleșca, portarul lui Gaz Metan

După acest egal, FC Argeș ajunge la 28 de puncte și se menține pe locul 2 în play-out. Gaz Metan are 25 de puncte și este pe trei.

Gaz Metan Mediaș - FC Argeș 1-1

Gaz Metan - FC Argeș, echipe de start:

Gaz Metan: Pleșca – Baco, Larie, Trif – Butean, Moura, Alceus, Deaconu, Velisar – Ciocan, Morar
Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Yuri, Pambou, Ze Manuel, Horșia, Chamed, Valente, Sarr
Antrenor: Mihai Teja

FC Arges: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Meza Colli, Șerban – Grecu, Palic, Dumitru –Malele
Rezerve: Micle, Deslandes, Leca, De Jonghe, Drăghici, Barbu, Năstăsie, Honciu, Teles
Antrenor: Andrei Prepeliță

Stadion: Gaz Metan (Mediaș)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / Asistenți: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea) și Tunyogi Ferencz (Zalău)

Cine poate juca în cupele europene din play-out? 

FRF a anunțat miercuri că procesul de obținere a licenței pentru sezonul 2021-2022 al cupelor europene s-a încheiat. 10 cluburi din Liga 1 au solicitat și au primi licența UEFA pentru a participa în Europa. 

Pe lângă echipele deja cunoscute de pe lista celor care nu și-au depus dosarul, acum apare un nou club, Gaz Metan, o echipă pe care locul din clasament o îndreptățea să spere la „barajul” pentru Europa. Astfel, UTA, Academica Clinceni, Hermannstadt, Poli Iași, Gaz Metan și FC Voluntari sunt cele care nu au solicitat licența pentru cupele europene.

FC Argeș vrea în Europa! 

Prin vocea sponsorului Viorel Tudose, piteștenii anunță că obiectivul din următoarea perioadă e clasarea pe unul dintre primele două locuri din play-out, ceea ce ar înseamna ca FC Argeș să se califice în mini-turneul pentru un loc în Conference League. 

„Bineînțeles că am solicitat licență pentru Europa, treceți-o deja pe FC Agreș pe listă! Obiectivul e clasarea pe locurile 7-8. Suntem mici, dar o să construim și o să demonstrăm că nu suntem la preț de matineu, cum ne-au luat unii. Pentru asta, trebuie muncă și seriozitate ”, a spus Tudose pe 13 aprilie, în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO Planuri mari la Pitești. Stadion nou + academie! Viorel Tudose: „Îmi doresc să rivalizăm cu Academia lui Hagi”

Citește și alte știri din Liga 1:

FRF pregătește o nouă lege » 3 cluburi din Liga 1, afectate serios! UEFA s-ar putea opune

Încă o echipă din Liga 1 fără licență pentru Europa! FRF a anunțat lista celor care pot participa în cupele europene + cum se poate ajunge în situația de a nu se juca baraj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gazistu
gazistu  •  01 Mai 2021, 19:07
Postat de Khan Oliver pe 01 Mai 2021, 10:54

Asa ma, trebuia sa dati puncte clonei din Pitesti, ca aia au nevoie, nu sibienilor... sa va stea in gat!

nu dam puncte la nimeni; nu avem nimic de castigat, doar de pierdut,(eventual retrogradati in C, pt blat) . De ce sa ne dam la o parte, sa ce? sa ne lasam batuti ca sa ia Sibiul 3 puncte|? Sibiul are 5 meciuri, sa le castige toate si sa se salveze!!! sau tu vrei sa "stam noi capra" pt SB, ca ei nu-s in stare sa marchezew decat 1 gol la 3-4 meciuri? pe cine crezi prost??

105644358246528
Khan Oliver  •  01 Mai 2021, 10:54
Postat de gazistu pe 30 Aprilie 2021, 23:01

Teja a scos pe rand atacantii, Morar, Valente, SArr...si a bagat numai mijlocasi si fundasi.. am ajuns cu 8 in aparare si 2 mijlocasi.,. asa patesti cand te baricadezi in aparare!

Asa ma, trebuia sa dati puncte clonei din Pitesti, ca aia au nevoie, nu sibienilor... sa va stea in gat!

gazistu
gazistu  •  30 Aprilie 2021, 23:01

Teja a scos pe rand atacantii, Morar, Valente, SArr...si a bagat numai mijlocasi si fundasi.. am ajuns cu 8 in aparare si 2 mijlocasi.,. asa patesti cand te baricadezi in aparare!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează