FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI

Gaz Metan - FC Voluntari 1-2 » Gazdele ajung la 5 eșecuri consecutive iar scaunul lui Mihai Teja se clatină serios

Gaz Metan - FC Voluntari, în etapa #8, liveTEXT pe GSP.ro
Gaz Metan - FC Voluntari, în etapa #8, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 17:15 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:23

Gaz Metan Mediaș a fost învinsă de FC Voluntari în etapa 8 a Ligii 1, scor 1-2, iar scaunul antrenorului Mihai Teja se clatină serios. Sibienii au doar 4 puncte și ar putea încheia etapa pe ultimul loc!

Programul complet și rezultatele etapei #8

Prima mare ocazie a meciului a venit în minutul 3. Adama Sarr a primit mingea la 7 metri de poartă, dar finalizarea sa a fost defectuoasă. FC Voluntari a răspuns prin Cristian Costin, al cărui șut de la distanță a fost prins fără probleme de Vâlceanu.

Gazdele au mai avut o șansă bună de gol până la pauză, consemnată în minutul 40. Vlad Morar s-a înălțat în careul advers pentru a intercepta o centrare venită din partea dreaptă, dar a trimis mult pe lângă. La câteva zeci de secunde distanță, și Ronaldo Deaconu a șutat imprecis dintr-o poziție bună.

Golurile din Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari au venit în a doua repriză 

A doua parte a început tot cu Gaz Metan în atac. Yuri a fost aproape de gol în minutul 47, când a reluat cu capul, dintre doi adversari, o centrare a lui Ronaldo Deaconu.

La rândul lor, ilfovenii și-au arătat colții și au bifat o ocazie bună în minutul 53, când șutul lui Ion Gheorghe, deviat de un adversar, a fost reținut de Vâlceanu.

Avântul ofensiv al oaspeților s-a concretizat cu gol în minutul 58, când Vadim Rață a deschis scorul după o pasă la firul ierbii a lui Costin.

Echipa lui Mihai Teja a replicat în minutul 64 prin Ronaldo Deaconu, al cărui șut în forță a fost scos de Mihai Popa. Același Deaconu a ieșit la rampă în minutul 73 cu o centrare precisă care a dus la golul egalizator. Deaconu l-a găsit pe Yuri în careu, iar fundașul central a trimis superb cu capul, peste întreaga apărare, restabilind egalitatea pe tabelă.

Cristian Costin a readus-o pe FC Voluntari în avantaj în minutul 81, cu o lovitură de cap venită după o centrare a lui Droppa din partea dreaptă.

Gazul a fost aproape de egalare prin Nasser Chamed și Ronaldo Deaconu. Ambii au șutat de la distanță, în forță, dar execuțiile lor au ratat ținta de puțin.

Ilfovenii au plecat cu toate cele 3 puncte de la Mediaș și urcă pe locul 7, având 12 puncte la după 8 runde. Gazdele, în schimb, ocupă penultimul loc în Liga 1, cu doar 4 puncte.

5 eșecuri la rândare Gaz Metan în Liga 1

Gaz Metan - FC Voluntari 1-2

Gaz Metan - FC Voluntari, echipe de start:

GAZ METAN: Vâlceanu - Gabriel Moura, Matricardi, Yuri, Trif - Iancu, Filip, Deaconu - Morar, Sarr, Grădinaru
REZERVE: Buzbuchi, Alceus, Chamed, Horj, Horșia, Irobiso, Lixandru, Steau, Velisar
ABSENȚI: Smola, Pambu, P. Costea, Kanda (excluși din lot), Izata (suspendat)
ANTRENOR: Mihai Teja

FC VOLUNTARI: Popa - Ricardinho, Meleke, Armaș, Briceag - Crostin, Droppa, Rață - Veiga Lopes, Nemec, Gheorghe
REZERVE: Rîmniceanu, Andres, Angelov, Fulop, Ilie, Merloi, Paraschiv, Roșu, A. Vlad
ABSENȚI: -
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Stadion: Gaz Metan (Mediaş)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Filip Alexandru (Constanţa)

Dan Petrescu, iureș după eșecul de la Botoșani: „Am avut 2-3 faze de penalty” + Cei doi jucători criticați

FC Botoșani - CFR Cluj 1-0 » Primul meci cu Dan Petrescu pe bancă în acest sezon, primul eșec pentru campioană

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  12 Septembrie 2021, 23:40

Ciorba reincalizta Teja, ar trebui demis de urgenta, ca deja s-au jucat 8 etape si nu am marcat decat dintr-un penalty si cornere; nici un gol din actiune!! E GRAV, TEJA demis de urgenta ca acei 8000 Euro, leafa lunara nu ii justifica. rezultatle lui le poate avea si bucatareasa de la club. Afara si altul, pana se schima ceva!!!

115486966066476
Edi Girnita  •  12 Septembrie 2021, 21:40

Nu pica Gazul,nu vă faceți griji! Atâta timp cât în spate se afla o companie de stat cu încrengături peste tot ,cat vor exista in spate, nu vor lăsa jucăria lor sa retrogradeze sub nici o forma.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  12 Septembrie 2021, 18:15

Sa plece Teja si sa il ia si pe marele presedinte fantoma Iordanescu ! plecati bai !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează