FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-0

Dan Petrescu, iureș după eșecul de la Botoșani: „Am avut 2-3 faze de penalty” + Cei doi jucători criticați

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago +31   FOTO
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 23:25

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a pierdut primul meci de la revenirea pe banca vișiniilor, 0-1 cu FC Botoșani. La final, a oferit declarații. 

Totul despre FC Botoșani - CFR Cluj 1-0, AICI

„Bursucul” nu a fost impresionat de prestația adversarilor. Dan Petrescu spune că FC Botoșani a avut o singură ocazie și că golul victoriei a venit ca urmare a unei greșeli a portarului Cristi Bălgrădean. Taxat a fost și atacantul Gabriel Debeljuh, dar indirect, Petrescu declarând că Alibec și Omrani, ceilalți atacanți din lot, îi sunt superiori croatului. 

Dan Petrescu, după FC Botoșani - CFR Cluj: „Rezultat mincinos!”

„Nu putem spune că Botoșani a avut ocazii sau a dominat, îmi amintesc doar o ocazie a lor, în a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greșeală mare de portar a făcut ca ei să câștige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, nouă ne-a lipsit norocul și s-au simțit absențele lui Alibec și Omrani. Cei mai buni atacanți ai noștri nu au jucat.

Ne așteaptă un meci foarte greu în Cehia (cu Jablonec, în Conference League, n.r.), cred că la fel ca cel de astăzi. Avem aceleași probleme, va fi foarte greu dacă nu recuperăm atacanții.

Sunt îngrijorat, Culio, Bordeianu, Burcă nu au jucat de mult, Boateng a fost la debut. La CFR dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau măcar să facem un egal, e foarte important pentru moralul echipei”, a spus Petrescu la DigiSport.

Antrenorul campioanei s-a plâns și de arbitraj și de lipsa sistemului VAR: „Aș vrea să revăd niște faze, nu aș vrea să vorbesc prea mult. Au fost faze de penalty în careu, cred că 2-3, dar voi fi iarăși acuzat că cer. Mai bine nu mai zic nimic. De pe bancă mi s-a părut că au fost faze foarte clare. 

Din păcate VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Atunci degeaba ne batem pe bancă, dacă ar fi VAR nu am mai avea de ce să sărim, am aștepta să decidă VAR-ul și ar fi bine. Cred că e un rezultat mincinos astăzi, dar ăsta e fotbalul. Rămâne scorul, ei cu 3 puncte, noi cu nimic”. 

În ultimii 30 de metri trebuia să fim mai inspirați și să băgăm mingea în poartă. E bine că ne-am creat ocazii, dar trebuie să muncim mai mult, să mergem în Cehiași să câștigăm acolo. Sunt niște jucători cu calitate, Denis, Billel, foarte mulți ne-au lipsit, dar trebuia să câștigăm și așa. Avem loc puternic, nu aveam voie să pierdem astăzi. 

Mergem înainte, stăm destul de bine, suntem încă pe primul loc. 

(Întrebat cum e să joace din 3 în 3 zile): Nu mergem să dăm cu sapa pe câmp, asta este meseria noastră, suntem privilegiați să facem ce ne place și câștigăm și bani din asta.

- Cristi Manea, CFR Cluj 

Clasament Liga 1: CFR Cluj și FC Botoșani, pe podium 

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - CFR Cluj:

+27 FOTO

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - CFR Cluj: 

Denis Alibec la Untold, CFR Cluj învinsă la FC Botoșani » Fotografia care i-a iritat pe fani: „Cică accidentat”

Gest golănesc al lui Juan Emmanuel Culio la revenirea la CFR Cluj » Mijlocașul, norocos că a scăpat de eliminare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
varicocel
varicocel  •  12 Septembrie 2021, 16:46
Postat de ucluj2011 pe 12 Septembrie 2021, 11:27

Băi Petrescule , dacă și cu Jablonec din Cehia este meci greu , atunci stați bă acasă!!!

Așa cum stați voi?

4403257803088288
Adi Mihai Boghitoi  •  12 Septembrie 2021, 12:02

Eu zic sa arbitreze dan Petrescu pe CFR să-și dea el câte penalty-uri vrea el

liviul
liviul  •  12 Septembrie 2021, 11:28

Da , știm... Jablonec este minunea europei , CFR e la polul opus , pleacă cu șansă a doua nu putem avea pretenții. Rușine ție și celor care te-au readus din nou la Cluj. Respect sumudica , Edi .

Vezi toate comentariile (70)
Comentează