FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

Gest golănesc al lui Juan Emmanuel Culio la revenirea la CFR Cluj » Mijlocașul, norocos că a scăpat de eliminare

Hervin Ongenda a fost doborât de Juan Emmanuel Culio // foto: captură DigiSport +10   FOTO
Hervin Ongenda a fost doborât de Juan Emmanuel Culio // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 21:41 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 21:47

Juan Emmanuel Culio (38 de ani), titular în meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, ar fi trebuit eliminat pentru un gest golănesc comis în minutul 26 al meciului.

Totul despre FC Botoșani - CFR Cluj, AICI

Revenit la CFR Cluj după un an și jumătate petrecut în ligile inferioare din Argentina, Juan Emmanuel Culio a fost trimis pe teren din primul minut în meciul cu FC Botoșani.

Juan Emmanuel Culio, fault golănesc în FC Botoșani - CFR Cluj 

În minutul 26, mijlocașul argentinian și-a pierdut cumpătul. Culio l-a doborât inexplicabil pe Hervin Ongenda în propriul careu. Ongenda țâșnise din spatele apărării ardelenilor pentru a intercepta o eventuală pasă din partea stângă, unde Țigănașu urmărea o pasă.

După ce Ongenda a trecut pe lângă el, la marginea careului de 16 metri, Culio l-a lovit violent pe adversar, pe care l-a doborât instant. În cădere, Ongenda a intrat în Mario Camora, apoi a resimțit cele două lovituri încasate. 

+6 FOTO

Din fericire pentru Culio, niciun arbitru din brigada condusă de Radu Petrescu nu a observat faultul. Altfel, mijlocașul argentinian ar fi plecat deja la cabine.

După aproximativ două minute petrecute pe gazon, în care a primit îngrijiri medicale, Ongenda s-a ridicat și a continuat partida.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu Jr. a băgat pe toată lumea în ședință după FC Argeș - FCU Craiova 1-0 » Ce spune Mutu despre o posibilă demitere: „Am făcut tot ce am putut”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
110146613198286
Gabi Simon  •  12 Septembrie 2021, 15:21

De ce nu i-a dat rosu lui Culio, asta nu a vazut plingaciosul de Petrescu? Vedeti cum fiecare isi vede interesul, caci asta a ajns antrenor sa vada in timpul meciului fazele din care arbitrul trebuie mereu sa le dea numai 11m. O echipa josnica cu un atrenor frustrat si avar de bani.

ionica007
ionica007  •  12 Septembrie 2021, 11:26
Postat de patratel2019 pe 12 Septembrie 2021, 07:17

N-ai cum sa califici gestul pensionarului decat golănesc! O dovadă a neputinței și invidiei. In timp ce Ongenda zburda pe teren, Culio era ca un elefant pe schiuri. Nu stiu ce ganduri are Petrescu cu resapatul ăsta. Hoban e mult mai bun ca impiedicatul argentinian. Oricum era locul 1 la tăvăleală si simulări cand a jucat prima dată la CFR.

Care ''gest''?! O banala ''piedica'' de curtea scolii (poate chiar involuntara...) este transformata intr-un asasinat... Dar asta e, franarii trebuie torpilati din toate pozitiile si in toate ocaziile care se ofera. N-am eu grija lor, dar deocamdata se uita de sus la ''restul''...:)...

apparte27
apparte27  •  12 Septembrie 2021, 09:36

Tot ei au fost și cu Sportul când Culio l-a călcat în picioare cred că pe Costin Gheorghe iar Petrescu a întors capul deși privea spre ei!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează