FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 1-0

Mititelu Jr. a băgat pe toată lumea în ședință după FC Argeș - FCU Craiova 1-0 » Ce spune Mutu despre o posibilă demitere: „Am făcut tot ce am putut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 20:00 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 21:05

FCU Craiova a înregistrat un nou rezultat negativ în Liga 1, 0-1 în deplasarea de la FC Argeș. După meci, a avut loc o ședință, iar antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, a vorbit despre perioada slabă prin care trece echipa sa.

Cronica meciului FC Argeș - FCU Craiova

La finalul meciului, Mititelu jr ar fi intrat în vestiarul echipei și ar fi băgat jucătorii în ședință, scrie sport.ro. Nici la o oră de la finalul partidei n-a părăsit nimeni vestiarul lui FCU, unde ar fi mers și trei suporteri olteni.

Din păcate, suferim la fazele fixe, în ultimele 4 meciuri am luat gol din corner sau din penalty. Azi, o minge rămasă în aer, toți jucătorii au pierdut marcajul și normal că a fost om liber pe bara a doua. Trebuie să muncim, trebuie să învățăm din greșeli. 

Trece etapă după etapă și trebuie să ne dea de gândit că repetăm aceeași greșeală. Trebuie să avem perseverență, să muncim mai mult. În 5 meciuri nu am primit niciun gol din acțiune fluidă, doar din faze fixe, ceea ce mă deranjează. Suntem neatenți și lucrul ăsta ne costă. 

Trebuie să existe omogenitate, să se adapteze jucătorii noi la fotbalul nostru. Probabil au crezut că e mai ușor, dar în România fiecare echipă luptă pentru fiecare punct, le-am spus.

E păcat, pentru că o neatenție ne costă un meci, lipsa de concentrare pe care am avut-o când puteam să marcăm. 

N-are de ce să-mi fie teamă. Patronatul ia decizia pe care o crede de cuviință. Eu sunt preocupat să redresez echipa. Sunt profesionist 100%, am făcut tot ce am putut.

Din păcate, rezultatele întârzie să apară și în ultimele 4 meciuri am luat două puncte. Urmează trei meciuri grele - FCSB, Botoșani, iar apoi derby-ul. Ăsta este fotbalul, se joacă pe goluri și pe puncte”, a declarat Mutu la finalul partidei, pentru Look Sport.

Din păcate, am pierdut un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Nu avem scuze. Suporterii sunt supărați, este normal, la Craiova tot timpul este presiune, noi nu suntem în momentul de față în top. Vreau să le mulțumesc că au venit să ne susțină. Sper să ne revenim, nu ne permitem să mai comitem greșeli. Noi ne antrenăm, ne iese totul la antrenament, facem totul perfect, doar că atunci când ajungem la meci ne pierdem cu firea. Trebuie să ne revenim. 

Nu este răbdare aici, dar nu cred că se pune problema de așa ceva (demiterea antrenorului Adrian Mutu, n.r.). Am arătat că jucăm, am început bine, am arătat un fotbal frumos, dar avem nevoie de gol, asta ne lipsește. Astăzi nu am făcut un meci bun, dar trebuie să ne gândim la următoarea partidă. Meciul cu FCSB va fi foarte mare, dar nu mai contează cu cine jucăm. Avem nevoie de puncte, trebuie să câștigăm
-Dragoș Albu, FCU Craiova

Clasament Liga 1: 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Scandal pe Facebook » Mama lui Cristi Neamțu, jignită de ultrașii lui FCU Craiova, după ce a postat o poză cu Gică Craioveanu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (49)
george.br
george.br  •  12 Septembrie 2021, 13:48
Postat de observator_ipohondru pe 12 Septembrie 2021, 12:38

Ai trantit meciul, golanule, asta ai facut.

Ai cam dat frau liber imaginatiei, ipohondrule!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  12 Septembrie 2021, 12:38

Ai trantit meciul, golanule, asta ai facut.

george.br
george.br  •  12 Septembrie 2021, 11:47
Postat de kuba pe 12 Septembrie 2021, 10:22

Mititelule e timpul sa îl bagi și pe Mutu și staff-ul lui tehnic in ședința! Același joc fricos, pe benzile laterale unde Negru și cei doi belgieni sunt praf și pulbere! Același joc “de tatonare” și la “cutie” in prima repriza unde nu întâmplator încasăm gol sau goluri și urmează a doua repriza un pic mai curajoasa! Nu știu unde a învățat Mutu “Meserie” dar începe sa dezamăgească crunt! Mititelule și mai puneți febletile pe banca de rezerve ca nu au nici o treaba cu Liga 1: Dragoș Albu și Radu Negru care sunt din liga Mongoliei! Din cei 13 jucatori aduși , doar 3-4 arată a fotbaliști : Asamoah, Bauza, Ondaan și Hugo Vieira. Restul zici ca nu au mâncat de o luna și fug de minge! In fine, forța Sepși OSK pentru luni!

Din pacate se adevereste ca am avut dreptate in iunie cand m-am declarat consternat de schimbarea lui Trica cu Mutu...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează