FOTBAL  »  Superliga  »  FCU

Scandal pe Facebook » Mama lui Cristi Neamțu, jignită de ultrașii lui FCU Craiova, după ce a postat o poză cu Gică Craioveanu

Cristi Neamțu
Cristi Neamțu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 20:53 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 21:29

Schimb aprins de replici între suporterii celor de la FCU Craiova și Ioana Cioboată, mama regretatului fost portar Cristi Neamțu, stins din viață în cantonamentul Universității Craiova în urmă cu mai bine de 19 ani.

În februarie 2002, la vârsta de 22 de ani, fostul portar Cristi Neamțu a decedat în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de Marius Șuleap. Incidentul are ecou și în această perioadă, ultima controversă plecând de la o fotografie postată de mama fostului portar, Ioana Cioboată.

Aceasta a postat o fotografie pe contul personal de Facebook de la un eveniment organizat de CSU Craiova, clubul rival al celor de la FCU, la Filiași. În fotografie este însoțită de Gică Craioveanu, directorul de imagine al celor de la CSU.

Scandal pe Facebook » Mama lui Cristi Neamțu, jignită de ultrașii lui FCU Craiova, după ce a postat o poză cu Gică Craioveanu
Ioana Cioboată, mama lui Cristi Neamțu, este în stânga

Mama lui Cristi Neamțu, jignită de suporterii lui FCU Craiova

Fanii celor de la FCU susțin că Neamțu a jucat pentru echipa lor, nu pentru CSU și i-au reproșat mamei sale relațiile bune cu marea rivală, care îi plătește rentă viageră.

  • „Ce cautati doamna la nemernicii aia?A jucat Cristi Neamtu la echipa aia???”
  • „Pfff... sa iti vinzi imaginea si memoria fiului tau pentru un pumn de bani... rusinica”
  • „Pacat ca v-ati vandut pentru o mana de arginti”
  • „Numele lui Cristi Neamțu a mers și va merge mai departe doar prin Peluza Sud 1997, restul este can can”
  • „Daca ajungem sa ne vindem pe cativa lei...”

Observând mesajele, mama fostului portar a reacționat în secțiunea de comentarii, menționând că primește rentă viageră din partea celor de la CSU, ca urmare a tragediei care l-a avut în prim-plan pe fiul său:

„Domnilor care comentați la postarea mea, vă amintesc că, Cristi Neamțu a jucat și a murit pentru Universitatea Craiova. Vă mai amintesc că din 2010 eu primesc rentă viageră după Cristi de la această echipă, nu de la domnul Mititelu, care a refuzat să o mai plătească. Pe această cale țin să mulțumesc conducerii clubului și celor care m-au ajutat și mă ajută în continuare. Restul este problema voastră nu a mea”.

Ultrașii FCU Craiova nu l-au uitat pe Cristi Neamțu

În urmă cu aproximativ o lună, pe 22 august, în ziua în care Cristi Neamțu ar fi împlinit 41 de ani, ultrașii din Peluza Sud 1997, facțiunea care susține FCU Craiova, au mers la mormântul fostului portar pentru a-i aduce acestuia un omagiu.

„Un talent înnascut, un suflet pur și un bărbat adevărat chiar dacă s-a stins la o vârsta mult prea fragedă… am putea să continuăm lista ore în șir, însă cel mai important lucru este ca ai fost, ești și vei fi unul dintre noi! Te vom iubi mereu și îți vom purta, pe veci, cu mândrie numele”, au scris pe Facebook ultrașii din Peluza Sud 1997.

VIDEO. Marius Șuleap, mesaj pentru mama lui Cristi Neamțu: „Sunt nevinovat”

Citește mai multe știri din Liga 1:

LPF demarează un nou proiect la derby-ul FCSB - Dinamo » Premieră în Liga 1: ce se întâmplă înainte de meci

Rapidiștii, furioși după ce Mihai Iosif a fost suspendat: „Nu este normal! Cum să dai decizia cu câteva ore înainte de meci?!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (34)
kuba
kuba  •  11 Septembrie 2021, 15:31
Postat de dansy pe 11 Septembrie 2021, 10:22

Răspuns:Ce trofee ,mai mult decât locul 7 și doua retrogradări plus o dezafiliere,a castigat Mititelu zdupanelu?Cine este acum la zdup pentri infracțiuni financiare?

Întrebare pentru clonați : in marea vitrina cu trofee ale cs Mogoșoaia Blu lionîs se afla cele 4 titluri de campioana și cele 6 Cupe ale României? Răspuns simplu : NU !

kuba
kuba  •  11 Septembrie 2021, 15:30
Postat de dansy pe 11 Septembrie 2021, 10:28

Pentru cei care cunosc domnul rector al Iniversitatii din Craiova nu este PSD.Dacă ți-ar cunoaște identitatea te-ar da in judecată pentru calomnie.Nu mai trage minciuni pe aici sub acoperirea Mick nameului mincinosule!

Nea caisă, nenea rectoru’ care a “ajutat” Mogoșoaia sa închirieze numele era din structura PSD Dolj.

george.br
george.br  •  11 Septembrie 2021, 14:12
Postat de dansy pe 11 Septembrie 2021, 11:32

Bai nerușinatul mama lui Cristi este o femeie simpla și fără venituri.Singura ei sursa era Cristi NEAMȚU.CSU a ajutat-o dezinteresat încă și-n 2012 când nici nu avea club de fotbal.In schimb Mititelu a uitat de drama ei și acum veniți aici și clamați tot felul de chestii.Nu ți-e bai Rușine?

Usor, Clonache, usor! Nu esti tu in masura sa faci pe profesorul de morala pe-aici, ipocritule!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează