FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 1-0

FC Argeș - FCU Craiova 1-0 » Mutu capitulează în „Trivale”

FC Argeș - FCU Craiova +20   FOTO
FC Argeș - FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 19:58 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 21:12

FC Argeș a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 1-0 în meciul din etapa 8 a Ligii 1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Ișfan, în urma unui corner.

Rezultatele și programul etapei 8 din Liga 1

Pentru prima dată adversar al Piteștiului din postura de antrenor, Adrian Mutu și echipa sa, FCU Craiova, au capitulat în fața argeșenilor. Oltenii au început mai bine meciul și au avut prima ocazie de gol în minutul 14, când șutul lui Marquet a trecut mult peste poartă. 

Gazdele, fără Andrei Prepeliță pe bancă, suspendat două etape de Comisia de Disciplină, au dat replica prin Antun Palic (32), cu un șut puțin pe lângă poarta lui Mogoșanu de la marginea careului. Jocul părea să curgă spre un rezultat de egalitate la pauză, însă Ișfan nu a fost de acord. 

Acesta a marcat la ultima fază a primei reprize în urma unui corner judecat greșit de apărarea oltenilor. Craiova a început bine și a doua repriză, având două ocazii mari de gol la aceeași fază. Prima dată, vârful Andrea Compagno, intrat la pauză, a ratat incredibil din 6 metri după o centrare perfectă a lui Negru

Apoi, mingea a sărit la belgianul Van Durmen, care a șutat puțin pe lângă poartă. FC Argeș a gestionat bine partida din acel moment și nu le-a mai dat nicio șansă elevilor lui Adrian Mutu și cele 3 puncte au rămas în „Trivale”. 

Cu această victorie Argeșul face 10 puncte și urcă temporar pe locul 7. 

FCU Craiova bifează al 4-lea meci consecutiv fără victorie și rămâne cu doar 8 puncte după primele 8 etape.

3.472de spectatori au asistat la meci

FC Argeș - FCU Craiova 1-0

FC Argeș - FCU Craiova, echipe:

FC ARGEȘ: Greab - Muşat, Joao Miguel, Turda, Tofan - Meza Colli, Raynov- Dumitraşcu, Palic, Işfan - Cr.Tănase
REZERVE: Croitoru, Piţian, Boldor, De Jonghe, Viana, Teles, Dumitru, Arias, Şerban
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

FCU CRAIOVA: Mogoșanu - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Van Durmen, Albu, Baeten - Sidibe, Bălan, Marquet
REZERVE: Popa, Paramatti, Gajic, Bușu, Pop, Raicea, Ondaan, Vieira, Compagno
ABSENȚI: Vl. Achim, Bauza, Asamoah (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Ovidiu Hațegan. Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

+16 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Scandal pe Facebook » Mama lui Cristi Neamțu, jignită de ultrașii lui FCU Craiova, după ce a postat o poză cu Gică Craioveanu

Mihai Pintilii și Alexandru Bourceanu, amintiri din derby-urile FCSB - Dinamo: „Nu mai țineam cont de nimic. Uitam de familie, de tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
kuba
kuba  •  12 Septembrie 2021, 10:41
Postat de risc_mix pe 12 Septembrie 2021, 10:01

Bine ba ,,luati-i voi pe toate''. Ti-am vorbit pe limba voastra a oltenilor din fata Luncii, sustinatorii lui Rotaru. Ca oltenii vor doar la voi.

Lasă ma clonatii sa se bucure pana luni seara când ii vor rupe Sepși OSK!

kuba
kuba  •  12 Septembrie 2021, 10:40
Postat de george.br pe 11 Septembrie 2021, 23:08

Nasol moment! Nu neaparat lipsa rezultatelor ma preocupa, cat jocul din ce in ce mai sters. Mutu pare depasit de situatie, din pacate nu pare sa aiba solutii pentru redresare. In astfel de momente e nevoie de experienta pe banca, ori Mutu nu are asa ceva, in ciuda cunostintelor pe care le-a dobandit ca jucator.

Sa nu ajungem sa îl regretam pe (s)Trica! Jocul Științei este moale, fără orizon, cu același stil pe benzi și lunga pe varf(uri). Mijlocul este praf, feblețea mititeilor, Dragoș Albu pare din alt film, benzile sunt praf cu Negru și belgianul ala cu fata din Stăpânul Inelelor iar mingile nu ajung la Compagno sau Vieira. Trebuie făcută o noua curățenie in iarna și returnate rebuturile lui Rednic. Trebuie păstrați Asamoah, Bauza, Vieira, Ondaan și Kovacevic. Restul sunt buni de trimis înapoi. Nu înțeleg de ce nu joaca Ondaan și Pop titulari!!!! Cu “stiinta” lui Mutu care “fura” meserie de la Cornel Dinu o sa ajungem sa ne batem cu foc in play off. Croitoru are mâna liberă la Botoșani și face din bici - foc iar Mutu nu înțelege nimic la Craiova. Dacă vom fi eliminați din Cupa României iar turul îl vom încheia pe un loc de la 12 in jos, Mutu poate pleca liniștit unde își dorește!

risc_mix
risc_mix  •  12 Septembrie 2021, 10:01
Postat de dansy pe 12 Septembrie 2021, 09:50

Care olteni fraiere?In jurul acestei fcu se afla doar neamuri ale famigliei,borfași ,golani si pușcăriașilor!Testul oamenilor din Oltenia sint alături de CSU.

Bine ba ,,luati-i voi pe toate''. Ti-am vorbit pe limba voastra a oltenilor din fata Luncii, sustinatorii lui Rotaru. Ca oltenii vor doar la voi.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează