FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Denis Alibec la Untold, CFR Cluj învinsă la FC Botoșani » Fotografia care i-a iritat pe fani: „Cică accidentat”

Denis Alibec, la Untold // foto: Instagram @ alibecdenis +31   FOTO
Denis Alibec, la Untold // foto: Instagram @ alibecdenis

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 22:39 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 22:59

În timp ce campioana CFR Cluj o înfrunta pe FC Botoșani, atacantul Denis Alibec (30 de ani) a publicat pe Instagram o fotografie de la Untold, festivalul de muzică ce se desfășoară în această perioadă la Cluj-Napoca.

Accidentat în meciul dintre Islanda și România, scor 0-2, Denis Alibec nu a putut fi folosit de antrenorul Dan Petrescu la partida cu FC Botoșani din această seară. Înainte de meci, Petrescu chiar a amintit de Alibec: „Nu-mi place că nu avem jucătorii de atac cel mai importanți, Alibec și Omrani. E un dezavantaj”.

Denis Alibec a postat o fotografie de la Untold în timpul meciului FC Botoșani - CFR Cluj

În timpul meciului, mai exact la finalul primei părți, atacantul a publicat pe contul de Instagram o fotografie de la Untold, cel mai mare festival de muzică din România, găzduit de Cluj Arena, stadionul rivalei CFR-ului din oraș, U Cluj.

Denis Alibec la Untold, CFR Cluj învinsă la FC Botoșani » Fotografia care i-a iritat pe fani: „Cică accidentat”
Denis Alibec, la Untold // foto: captură Instagram

În descriere, Alibec a menționat formația rock irlandeză The Script, care a urcat pe scenă la ora 22:00. Atacantul de națională a fost taxat rapid de fani: „Te zic la Dan Petrescu, bă”, „Cică accidentat” și „Alo alo... 0-0 la pauză la Botoșani...” sunt doar câteva dintre comentarii.

Denis Alibec: „Nu știu ce să mai fac”

După accidentarea suferită pe 2 septembrie în meciul cu Islanda, Denis Alibec a părut disperat de situația în care se află.

Este a 5-a accidentare a lui Alibec în acest an după alte 4 suferite în perioada petrecută la Kayserispor, care l-au făcut să rateze 16 meciuri. Vizibil descumpănit, Alibec a declarat pentru frf.ro că „nu știu ce să mai fac”:

„Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize”.

Între timp, Dan Petrescu a anunțat că Alibec va absenta de pe gazon cel puțin o lună. 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

FC Botoșani - CFR Cluj 1-0 » Primul meci cu Dan Petrescu pe bancă în acest sezon, primul eșec pentru campioană

Gest golănesc al lui Juan Emmanuel Culio la revenirea la CFR Cluj » Mijlocașul, norocos că a scăpat de eliminare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  12 Septembrie 2021, 12:55

Omul nu poate juca fotbal dar asta nu inseamna ca e inchis in casa. Ce va bagati in treburile lui? credeti ca CFR nu are doctori sau ce?

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Septembrie 2021, 11:11

Da' ce voiați bă să facă dacă tot nu a făcut deplasarea cu echipa? Să stea în fața televizorului și să plângă că ați mâncat bătaie de la Botoșani???!!! Lasă că nu îi afectează cariera și oasele faptul că sa dus și el 2-3 ore și sa distrat și a ascultat niște muzică. Putea să nu posteze nici o fotografie și nu îl știa "nici Vântul nici Pământul" , dar el a postat o poză crezînd că o să vă bucurați și voi de mica lui bucurie , dar voi începeți cu măgăriile de doi lei!!! MULȚUMIM Botoșani!!!

polistul68
polistul68  •  12 Septembrie 2021, 10:52
Postat de cky33 pe 12 Septembrie 2021, 10:34

Eu atata ipocrizie nu am vazut un viata mea. Ca sa fii accidentat, trebuie sa fii pe pat de spital neapărat? Nu cred ca a pierdut cfr ca s-a dus si el la un concert sau ca se joacă pe playstation! Nu a fost pozat jucând tenis sau in ring de k1, ce naiba? Ce voiati sa faca, sa stea aiurea in tribuna si sa numere penaltyurile neacordate inventate de sir dan petrescu mare antrenor de autobaza si lungă și pe-a doua. Nu sunt fan Alibec pentru că mi se pare inconstant + ca marchează rar pentru un atacant, dar toată povestea e o aberatie.

Nu e deloc ipocrizie prietene..un jucator paltit atat de bine, trebuie sa fie mult mai pofesionist...nu stiu daca sti, dar o accidentare, mai ales musculara, se recupreaza cel mai bine prin repaos si somn...daca tu crezi ca genul asta de accidentare, statul in picioare ajuta..te inseli...asta daca doar a stat, nu a mai si dansat la festival. Si Alibec nu e la prima isprava, a mai fost accidentat si se recupera pe teleschi, cu prietena lui. Daca tie ti se pare normal ca un jucator, cu probleme musculare, sa fie seara/noaptea la un festival de muzica..e problema ta. Dar nu e normal. Jucatorii cer o caruta de bani, cer respect, cer sa fie platiti la timp...dar ei beau cola, au kg in plus, se recupereaza la festivaluri...ce a facut Alibec e cea mai mare dovada de neprofesionalism. Pacat ca un jucator cu un asemenea talent, are asemenea educatie...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează