FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 2-3

FOTO+VIDEO. Gaz Metan - FCSB 2-3 » „Roș-albaștrii” se impun în cel mai spectaculos meci al sezonului, după un penalty inventat » Cum arată clasamentul

FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. +49   FOTO
FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1.

Articol de , - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 19:10 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 23:39

FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1.

Rezultatele rundei #11 din Liga 1

Gaz Metan - FCSB 2-3. Cronică de Aurelian Botezatu: „Splendoare în noapte + Colțescu în beznă”

FCSB a câștigat dramatic cel mai frumos meci al sezonului, dintr-un penalty inexistent acordat tocmai de craioveanul Colțescu.

Când concurența șchioapătă, vezi eșecul CFR-ului cu UTA și remiza Craiovei la Botoșani, e important să profiți. FCSB a plecat ca din pușcă la Mediaș. Cu trei ex-gaziști în primul unsprezece, I. Cristea, Crețu, Olaru, și Sergiu Buș intrat pe parcurs, în locul accidentatului Dennis Man, bucureștenii au făcut o primă repriză spectaculoasă și doar barele (Moruțan, Buș) au făcut ca la pauză diferența pe tabelă să fie minimă. 

Trioul Tănase - Moruțan - Olaru, cel puțin, a fost „Triunghiul Bermudelor" pentru medieșeni. Criticat pentru evoluțiile modeste de la națională, ca și Man, căpitanul roș-albaștrilor s-a descătușat, pur și simplu. Moruțan, la rându-i, s-a dovedit un coșmar pentru fundașii adverși. Iar Olaru, letal. La locul și la momentul oportun pentru a fructifica assist-urile lui Olimpiu și „Tase". Singurul moment mișcat al echipei lui Becali? Faultul stupid al lui Crețu la Nițu, amendat cu penalty de "centralul" Colțescu. Dar mai era o repriză de jucat.

+45 FOTO

Una pe care oaspeții au început-o exact cum nu trebuia. Relaxați! Iar medieșenii atât au așteptat ca să se vadă periculos în fața porții lui Vlad. Urmarea? Două ocazii irosite de Valente și de Ze Manuel, ce au prefațat golul primului, printre picioarele nefericitului Crețu: 2-2. Și putea fi chiar mai rău, dacă „italianul" Cardoso nu rata din 4 metri. FCSB? De nerecunoscut! 

Fără Olaru, retras din joc cam devreme (53), apoi și fără Tănase, scos din cauza unor probleme medicale, FCSB a trăit extrem de periculos. S-a avântat în atac, însă Buș n-a reușit să se lipească de gol. Și era cât pe ce să plătească, la o boltă semnată „Deaconu", pe-o ieșire neinspirată a lui Vlad.

Duelul pe contre a continuat, spectaculos, cu oaspeții încercând poarta din toate pozițiile, zadarnic, și cu Gazul stând la pândă, gata-gata să dea lovitura. Până-n minutul 90. Moment în care Octavian Popescu s-a împiedicat de gazon și a căzut în careu fără să fie atins de fundașii medieșeni. Colțescu a dictat însă penalty! Transformat sigur de ex-medieșeanul Buș.

1e numărul victoriilor obținute de Gaz Metan în ultimele 10 partide acasă. Mai are 2 remize și 7 eșecuri

6 victorii consecutiveau bucureștenii, cu cea de luni. Și au înscris în fiecare meci din acest campionat

3 victorii4 remize și 9 eșecuri are Gazul în duelurile de acasă cu FCSB

Clasament Liga 1

FINAL » Gaz Metan - FCSB 2-3

Live + Statistici

Gaz Metan - FCSB. Echipele de start:

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Velisar - Alceus, Francisco Santos - Ze Manuel, Deaconu, L. Nițu - Cardoso
Rezerve: Pleșca, P. Costea, R. Romeo, Smola, Trif, Valente, Horj, Sambu, Chamed
Antrenor: Jorge Costa

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, I. Cristea, A. Miron, Panţîru - Vînă, Perianu, Olaru - Moruțan, Man, Fl. Tănase
Rezerve: Straton, G. Simion, Briceag, Sg. Buș, Buziuc, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Oct. Popescu
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Gaz Metan"
Arbitru: Sebastian Colțescu. A1: Bucsi Imre-Laszlo; A2: Adrian Popescu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu a mai pățit o singură dată așa ceva în carieră: „E alarmant!”

Dan Petrescu a mai pățit o singură dată așa ceva în carieră: „E alarmant!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (753)
steauaeuna
steauaeuna  •  24 Noiembrie 2020, 16:03
Postat de Mircea Truta pe 24 Noiembrie 2020, 10:03

Banii lui Becali au facut mai multe puncte decat toata echipa. O mizerie de campionat!!!

Prostuleee, prostule, ia zi cand a luat STEAUA ultima oara campionatul?Cu toti banii luiBecali ? N-ai de unde sa sti ca esti prea prost si frustrat. Pentru tine STEAUA a castigat an de an campionatul pe banii lui Becali...vai mama ta...

zorrozabal
zorrozabal  •  24 Noiembrie 2020, 11:48
Postat de parpalache pe 24 Noiembrie 2020, 06:23

Tot blat a fost!Aceiasi regie din neuitatul fcsb-viitorul=1-1, cand Vlad Morar si Tucudean le-au trantit mucii in fasole!Acum au imbunatatit scenariul:daca nu reusesc sa o bage in poarta,hai cu penalty!Pe care era cat p-aci ca Bus sa-l traga in portar!Mai obosesc si actorii sa tot joace in filme proaste!

Pai asa a jucat Gaz-ul cu CFR?Aseara cei de la Gaz parca erau intepeniti!In afara de Deaconu si de cehul ala,Baco!

427951077389201
Mihai Tanase  •  24 Noiembrie 2020, 11:18

Cei care scriu că nu a fost penalty sunt aceiași care au scris că nu a fost penalty la Steaua -Dinamo , adică antistelisti și anti Becali .

Vezi toate comentariile (753)
Comentează