FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Darius Olaru: „FCSB o să facă un meci mare în Portugalia și o să se califice”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 23:51

Darius Olaru (21 de ani) a marcat în poarta FCSB-ului, echipă de care aparține, în victoria cu scorul de 4-0 a Gazului. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Nu ne-am gândit niciodată că o să câștigăm chiar 4-0 contra FCSB-ului. Ne bucurăm pentru cele trei puncte, pentru că ăsta a fost obiectivul. Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine și mă bucur că am reușit să marchez”, a spus Darius Olaru, la Look Sport.   

Dacă va trece de Guimaraes, FCSB va juca în grupele Europa League, iar din iarnă se va alătura și Darius Olaru. De aceea, tânărul mijlocaș îi încurajează pe roș-albaștri: „M-aș bucura să se califice, le țin pumnii și chiar că o să facă un meci mare și se vor califica”.

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Pintilii, după umilință: „Sunt resemnat, nu mai am putere. Fiecare joacă pentru el, e de curtea școlii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează