FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Pintilii, după umilință: „Sunt resemnat, nu mai am putere. Fiecare joacă pentru el, e de curtea școlii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 22:56

Gaz Metan Mediaș a umilit-o pe FCSB în etapa a șaptea din Liga 1, scor 4-0, iar căpitanul Mihai Pintilii s-a declarat resemnat de situația din cadrul vicecampioanei. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Vor mai fi meciuri așa slabe dacă vom continua pe stilul ăsta. Noi avem o șansă în Europa. Sperăm să ne calificăm, să ne aducă o bucurie. În campionat, mi-e rușine. Vom ajunge pe ultimul loc 100%. 

Sunt resemnat, nici nu mai am putere să mai zic ceva. Trag că vreau să joc și am plăcere să joc. Când voi vedea că nu mai pot, voi ridica mâna, dar mi-e rușine de ceea ce se întâmplă, mi-e rușine de suporteri. Vom intra în istorie că ne va bate orice echipă, adică vor face istorie echipele cu noi. Noi ne mobilizăm, încercăm să facem, dar dacă joacă fiecare pentru el... parcă se joacă în curtea școlii. De frica patronului, de frica antrenorului, de frica suporterilor. 

Orice se spune despre noi merităm. Nu avem decât să lăsăm capul în pământ. Mai avem o șansă joi, trebuie să mergem să jucăm, că dacă nu, va fi coadă la reziliere de contracte. 

Și azi puteam să joc mai mult, dar așa s-a decis de la București, să joc doar o repriză. Voi trage să joc tot meciul în Portugalia. Nu știu ce se va întâmpla, probabil vom juca în play-out”, a spus Mihai Pintilii, la Look Sport.

5înfrângeri consecutive are FCSB în acest sezon de Liga 1. E pe penultimul loc

VEZI ȘI:

VIDEO De ce nu a luat Cristi Bălgrădean cartonaș roșu la faza primului penalty

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
ray51
ray51  •  27 August 2019, 08:11

"Mai avem o șansă joi, trebuie să mergem să jucăm, că dacă nu, va fi coadă la reziliere de contracte. ". Buna! Foarte buna! Are stil de pamfletar Mihaita.

zagna
zagna  •  26 August 2019, 12:41

Asta nu e atitudine de Capitan ! Boloni la varsta ta a venit la Steaua si a facut Performanta. Tu te vaieti ca baba si te scuzi ca nu ai batut pe nimeni... Pai, sa-i fi luat la bataie pe toti, inclusiv pe berbecul de Becali, principalul vinovat,asta inseamna Capitan de Echipa ! Daca nu esti in stare, lasa-ne...

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  26 August 2019, 11:10

Pintilii,laso-n fasole,ai o varsta,la revedere.................

Vezi toate comentariile (36)
Comentează