FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO De ce nu a luat Cristi Bălgrădean cartonaș roșu la faza primului penalty

FOTO: Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 22:23

Gaz Metan Mediaș și FCSB s-au întâlnit în etapa a șaptea din Liga 1, iar portarul vicecampioanei, Cristi Bălgrădean (31 de ani) a comis-o în repriza a doua, dar a fost iertat de la un cartonaș roșu. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

În minutul 58 al partidei, Gaz Metan Mediaș a dus scorul la 2-0, în urma unui penalty transformat de către Marius Constantin.  

Bălgrădean a fost cel care l-a faultat pe Sergiu Buș, în careu, iar Marius Avram a dictat fără ezitare penalty și cartonaș galben pentru portarul FCSB-ului. 

De ce nu a primit cartonaș roșu?

Conform noului regulament de joc, Bălgrădean a urmărit în permanență să joace mingea. Portarul, intrat în minutul 35 în locul lui Andrei Vlad, l-a faultat pe Buș în timp ce încerca să ajungă la balon și arbitrul este acoperit de noile directive. 

Vezi AICI VIDEO cu faza

VEZI ȘI:

VIITORUL - FC VOLUNTARI 4-0 // Gheorghe Hagi, încântat de revenirea lui Rivaldinho + Ce mutări mai pregătește: „Să nu credeți că ne-am pierdut creativitatea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
194012627647562
Constantine Constantine  •  26 August 2019, 13:40

Nu a fost 11 m! In ultima instanta portarul reuseste sa atinga mingea dupa care se produce impactul.Jucatorul advers nu are treaba cu mingea si el e cel care intra in portar.Priviti faza cadru cu cadru, portarul are prim planul tot timpul.

mosvasile
mosvasile  •  26 August 2019, 12:47
Postat de cornelconasu pe 25 August 2019, 23:07

Plecați măi scriitori la *** cu cercul de aici că sunteți de râsul curcilor !!!! Din 100 de arbitri 99 dădeau penalty, al 100-lea e Avram care nu a mai dat un penalty în prima repriză ! Acest individ împreună cu Deaconu, două cangrene, trebuie să dispară din fotbalul romanesc și DNA-ul să îi cerceteze pentru infracțiunile comise atâția ani !!!!

Ai uitat ca pe Deaconu l-a decorat Basescu pentru ca a intrerupt meciul cu Rapid la "afacerea bricheta"?

prism13
prism13  •  26 August 2019, 09:57

De ani buni nu mai e asa. Faultul in careu in pozitie de ultim aparator se sanctioneaza fu rosu doar pentru impingere, tragere sau alte interventii unde nu este urmarita mingea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează