FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI 4-0

VIITORUL - FC VOLUNTARI 4-0 // Gheorghe Hagi, încântat de revenirea lui Rivaldinho + Ce mutări mai pregătește: „Să nu credeți că ne-am pierdut creativitatea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 20:33

Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit de victoria la scor cu FC Voluntari, 4-0, în etapa a șaptea a Ligii 1 și l-a remarcat pe Rivaldinho (24 de ani), brazilianul notat cu 7 de GSP, care a revenit cu gol la Ovidiu.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Aveam nevoie de o victorie, după trei egaluri. Era nevoie de acest meci, de un joc bun care să ne dea încredere și putere pentru viitor. Sunt mulțumit pentru că am fost serioși, am știut să facem mingea să circule bine. 

Am făcut ce trebuie, ne-am creat multe ocazii. De când a intrat Riva (n.r. Rivaldinho, intrat la pauză) am fost mult mai periculoși. 

Lotul e bun, suntem și noi în formare ca toate celelalte echipe. Nemulțumirea mea în ultimele trei meciuri a fost că nu ne-am creat ocazii așa cum trebuie. Trebuie să îți creezi foarte multe ocazii din care să marchezi 2-3 goluri pe meci. Așa face o echipă mare. Știți că eu am pretențiile mele, sunt mai exigent”, a spus Gheorghe Hagi, la Look Sport.

Întrebat despre următorul meci, cel cu FCSB, „Regele” a declarat: „Eu am mai spus-o. CFR și FCSB au cele mai competitive loturi, noi, restul, venim din spate. Atuul lor sunt jucătorii cu experiență. Trebuie să fim modești. Cu FCSB trebuie să alergi, jocul fără minge trebuie să fie perfect ca să putem să îi batem așa cum i-am bătut la București”.

În ceea ce privește noi mutări la Viitorul, Gheorghe Hagi a dorit să păstreze misterul, dar a asigurat: „Să nu credeți că ne-a dispărut creativitatea. Sunt imprevizibil și sunt 100% dedicat. Încerc să creez pentru clubul nostru și să găsesc soluții bune”.

„E foarte important că am revenit cu gol, dar mai importantă e victoria. Echipa a jucat bine și asta e cel mai important. Eu încerc să joc cât mai bine ca să ajut echipa. Am jucat un fotbal ofensiv, frumos, care cred că place” - Rivaldinho

VEZI ȘI:

VIITORUL - FC VOLUNTARI 4-0 // Cristiano Bergodi se plânge: „Au trecut două luni din campionat și a venit numai Papazoglou”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează