FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI

VIITORUL - VOLUNTARI 4-0 // VIDEO Hagi are un nou superstar, scăpat de „becalită”! E pe postul „Kaka-Rui Costa” în sistemul copie după Ancelotti!

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 18:00

Viitorul s-a impus cu scorul de 4-0 contra celor de la FC Voluntari, în cadrul etapei a șaptea din Liga 1. 

Hagi l-a reparat pe Gabi Iancu, atacantul al cărui potențial părea grozav în urmă cu șase ani, înainte ca FCSB să-i tocească și lui aura de viitor mare fotbalist. 

Hagi a mai scos din atelierul magic o mașinărie ca nouă, după ce o recepționase ca pe un hârb bun de aruncat.

Iancu, pe care Gică îl etichetase "noul Raul" în urmă cu șapte ani, înainte să-l vândă la FCSB cu 800.000 de euro, s-a pierdut în clubul fără răbdare și fără plan pe care-l conduce Becali. 

Sigur, atacantul a regresat și din cauza unor defecte proprii, nu a fost de vină numai mediul roș-albastru poluat. 

Pierdut, cu calități diluate pe care nu i le mai vedea aproape nimeni, Gabi a revenit în vara asta la Ovidiu după ce retrogradase cu Dunărea Călărași și Hagi a izbutit să-l scuture de rugină în numai două luni și un pic. 

Fostul internațional de tineret arată din nou ca atunci când era lăudat și curtat: foarte tehnic, cu fizic bun de vârf, dar creativ și util și într-o repriză secundă în care a fost retras la creație, pe postul „Kaka/Rui Costa” în sistemul lui Hagi, o copie a tacticii lui Ancelotti din Milanul primei părți a anilor 2000. 

Iancu a înscris primul gol, apoi a pasat grozav la faza în care George Ganea a făcut 2-0 și a clarificat, astfel, o partidă în care FC Voluntari doar a sperat să amâne momentul în care avea să încaseze primul gol. Conducerea din Ilfov a lucrat împotriva lui Bergodi în vara asta, a lenevit două luni și acum caută să umple de la o etapă la alta găurile, să peticească o echipă zdrelită de campania de transferuri dezastruoasă. 

Bergodi trimite pe teren de la o rundă la alta fotbaliști cu care abia acum fac cunoștință el și jucătorii deja existenți în vestiar: Julio Cesar, Harrer, Ebralidze. Echipa ar trebui să devină tot mai bună pe măsură ce "blenderul" va fi omogenizat și noile ingrediente. Până se dezmeticesc nou-veniții, Cristiano se obișnuiește cu înfrângerile.

"E o victorie categorică a Viitorului, ne-a dominat din toate punctele de vedere, noi n-am reușit să ținem pasul, a fost o diferență prea mare și ca joc, nu doar ca rezultat" - Victor Râmniceanu, portar FC Voluntari

"A fost un meci frustrant pentru noi, Viitorul joacă precum Barcelona, mută mingea de pe o parte pe alta, atacă prin toate zonele, e foarte greu să te aperi în fața unui asemenea stil. Eu am fost junior la Ovidiu timp de doi ani, știu exact cum se antrenează acolo, și tot n-am reușit să-i blochez pe constănțeni" - Gabriel Deac, mijlocaș FC Voluntari

Viitorul - Voluntari  4-0

  • Au marcat: Iancu 16, G. Ganea 55, Houri 82, Rivaldinho 87
  • Vezi AICI VIDEO
  • 3.280 de spectatori asistă la această întâlnire

Echipele de start

VIITORUL: Căbuz - Mladen, Țîru, Iacob, Boboc - Achim, Artean, Houri - Iancu, Ganea, Mățan
REZERVE: Cojocaru, Ciobanu, Filip, Dulca, Rivaldinho, Calcan, Casap
ANTRENOR: Gheorghe Hagi 

VOLUNTARI: Rîmniceanu - Ricardinho, Rodriguez, Armaș, Vlad - Căpățînă, Gorobsov, Laidouni - Costin, Popadiuc, Gheorghe
REZERVE: Mitrev, Balaur, Kovic, Harrer, Deac
ANTRENOR: Cristiano Bergodi 

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” 
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / Asistenți: Gabriel Stroe (Pitești) și Vlad Bârleanu (București)

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre numirile lui Victor Pițurcă și Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
110050670309137
Ion Ion  •  25 August 2019, 23:25
Postat de orlick pe 25 August 2019, 23:06

Acum doi ani, Hagi l-a mai avut în echipa pe Iancu, dar l-a aruncat. Jucătorul a fost resuscitat de Alexa, la Călărași.

Io cred ca l.a resuscitat *** ta... asa cred io, daca tu ai dreptu la părere, am si eu acest drept. *** *** lu Iancu, deaia joacă ăla asa bine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  25 August 2019, 23:06

Acum doi ani, Hagi l-a mai avut în echipa pe Iancu, dar l-a aruncat. Jucătorul a fost resuscitat de Alexa, la Călărași.

romeverest
romeverest  •  25 August 2019, 22:49

Cred ca lui Hagi i-a venit mintea la cap si nu va mai vinde vreun jucator lui Becali !! Se tot lauda ca doreste sa creasca tineri de mare valoare,dupa care, din lipsa banilor, ii vindea pipereanului care efectiv ii termina, atat din punct de vedere psihic, cat si fotbalistic !! Becali nu stie sa creasca jucatori, el este doar un stapan pe mosia lui, iar jucatorii sunt slujitorii lui !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează