FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Ilie Dumitrescu a luat foc! L-a distrus pe Gigi Becali după umilința de la Mediaș: „E o rușine! Unde în lume ați mai văzut așa ceva?”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 09:30

Ilie Dumitrescu (50 de ani) l-a criticat dur pe Gigi Becali, după eșecul de la Mediaș, 0-4 cu Gaz Metan, reproșându-i situația jenantă de la FCSB: locul 13 după șapte etape.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Aici vorbim despre o strategie greșită. Principalul vinovat este Gigi Becali, la tot ce înseamnă această strategie. E un amatorism total. Unde în lume ați văzut vreo echipă de nivelul lui FCSB care să fie la 13 puncte de prima clasată în luna august? Indiferent ce se va întâmpla, strategia asta este de curtea școlii, de liceu. Nu se șterge nici dacă se califică în primăvara europeană.  

Toată strategia din acest sezon este 100% responsabilitatea lui Gigi Becali. A ajuns la nivelul la care fotbalul este singura activitate care îi mai dă satisfacție. Trebuie să înțeleagă însă că atunci când a făcut bani și puncte la coeficient, el le-a făcut pentru că a lăsat antrenorul să își facă treaba. Echipa avea un antrenor, un preparator fizic, un manager general. Se comunica la echipă. El mai trebuie să facă antrenamentele și să stea pe bancă. Poate să câștige orice, e degeaba! Este inadmisibil să îți iasă căpitanul și să spună că fiecare joacă pentru el”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Ciorbadjiski nu a scăpat 

Bozhidar Ciorbadjiski (24 de ani), noul fundaș central al FCSB-ului, a fost titular la Mediaș, dar a fost eliminat în minutul 75, după ce a văzut al doilea „galben”. Acesta nu a scăpat neobservat de Ilie Dumitrescu, care îl „plânge” pe Bălașa.

„Cum să îl iei pe Ciorbadjiski și să îl dai pe Bălașa? Nu mai ascultă nimeni. Ce este la FCSB... Am informații direct de acolo. Sunt jucători care vorbesc de 5-6 ori pe zi cu Gigi Becali. Cum să mai respecte plan tactic? Ce să mai respecte ei? La FCSB nu e amatorism, e mai rău. E imaginea în care n-am crezut că poate ajunge echipa asta. Și dacă se califică în Europa League? Ia 9-10 milioane de euro. Și?”, a „tunat” Ilie Dumitrescu. 

„Unde se va ajunge?”

Fost antrenor la FCSB, Ilie Dumitrescu consideră că echipa patronată de către Gigi Becali a ajuns în stare critică și nu își poate imagina unde poate coborî mai mult de atât vicecampioana. 

„Nu mai vorbim de automatisme, de relații de joc. Ce să mai vorbim? Să dea Dumnezeu să se califice, dar e o rușine. Unde ați văzut așa ceva la un club mare? Să bagi 3-4 jucători de 16 ani care n-au jucat niciodată la nivelul ăsta. Să te bată Voluntari, să îți dea 4 goluri Gaz Metan și să iei 16 goluri în 7 etape... Și dacă o elimină pe Guimaraes ce se întâmplă? Unde se va ajunge? 

Cum să fii pe 13? În alte campionate nu se joacă din 3 în 3 zile? Am fost și eu antrenor la Steaua și am jucat cu Vaslui înainte de Grashoppers în play-off-ul Europa League. Sunt banii lui, FCSB e jucăria lui, să facă ce vrea”, a încheiat Dumitrescu. 

VEZI ȘI:

GAZ METAN - FCSB 4-0 // VIDEO De la Neversea la Gaz Metan! Viitorul stelist Darius Olaru a sărbătorit cu manele alături de colegi după victoria fabuloasă cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
10205376222302778
Marius Loghin  •  26 August 2019, 19:50

doresc ca fcsb sa retrogradeze! becali este un dictator de prost gust, noroc ca nu are decat cateva terenuri si o turma de capre si o echipa unde sa isi faca damblalele. si-a pierdut mintile!

10205376222302778
Marius Loghin  •  26 August 2019, 19:46

SIMONA HALEP SI GIGI BECALI SUNT DOI MACHEDONI. SIMONA ESTE MULT MAI SINCERA IN CREDINTA SA! BECALI ...DOAR UN FARISEU!

307361603349887
Dan Pastrama  •  26 August 2019, 18:45
Postat de zagna pe 26 August 2019, 16:23

Cu *** nu te poti pune ! Dupa peste 50 de ani de Suporter spun: Adio Steaua, adio Liga 1... Ma dau cu Liverpool si Premier League, Eurosport transmite 5-6 meciuri saptamanal. Mi s-a acrit de Becali, Chiajna, Clinceni, Sepsi,cfr si meciuri la care adormi, de Burleanu si arbitrii lui care stabilesc ierarhii...Culmea, ma simt linistit, nu furios.

50 de ani de prostie...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close