FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB

GAZ METAN - FCSB // VIDEO Edi Iordănescu nu iartă! Își asmute jucătorii pe FCSB: „Vreau un joc dus la limita regulamentului”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 18:59

Edward Iordănescu (41 de ani) nu se teme de FCSB, echipă pe care a refuzat-o în mai multe dăți, și vrea cea de-a 3-a victorie consecutivă din Liga 1.

„Nu abordăm jocul cu capul plecat! Avem un moral bun și ne simțim puternici. Încă mai suferim, dar sunt semnale bune în jocul nostru și asta ne dă încredere. Vreau personalitate și jocul de echipă trebuie să primeze. Jucătorii trebuie să facă diferența, să avem spirit de sacrificiu și un joc dus la limita regulamentului. Nu trebuie să facem greșeli individuale, sunt sigur că o să fie un meci foarte dificil”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

VEZI ȘI:

GAZ METAN - FCSB // Gigi Becali, avertisment FRONTAL pentru Narcis Răducan înaintea de Mediaș: „Să nu faci asta!” + De ce e vinovat Mihai Stoica

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bigbolo
bigbolo  •  25 August 2019, 21:00

Iedi e diversionist. Fcsb castiga acest meci foarte usor, parol?

jaruan
jaruan  •  25 August 2019, 19:28

Mult noroc Edi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează