FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB

GAZ METAN - FCSB // VIDEO Primele vești bune pentru Bogdan Vintilă: Hora și Moruțan au revenit la antrenamente + situația la zi a accidentaților

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 09:07

Bogdan Vintilă, noul antrenor principal de la FCSB, a primit vești bune la scurt timp după instalarea ca tehnician al FCSB. 

Ioan Hora și Olimpiu Moruțan au început antrenamentele alături de colegi și în cel mai scurt timp vor putea reveni pe teren după accidentările suferite

În schimb, Lucian Filip va lipsi pentru următoarele două luni, iar Dennis Man se va întoarce în echipa vicecampioanei abia după meciurile echipei naționale cu Spania și Malta, din 5 și 8 septembrie.

O situație inexplicabilă continuă să fie la Marko Momcilovic, care mai are de tras pentru a juca din nou. Acesta lipsește deja de mai bine de un an și e chinuit de grave probleme la spate, unde a suferit două intervenții chirurgicale complicate în ultimele luni. 

Vezi și: 

VIDEO Bogdan Argeș Vintilă, noul „secund” al lui Gigi Becali, conferință pe placul patronului: „Altă întrebare! Oricum nu mă luați în seamă” :) 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  25 August 2019, 22:39

Ca sa faca cu ei ?? O veste mare ar fi fost cumpararea lui Messi si a lui Ronaldo !! Cine naiba mai salveaza echipa asta din starea penibila in care se afla ???

romeverest
romeverest  •  25 August 2019, 22:37

O rusine de echipa !! O sa vedeti joi cate goluri isi ia de la Guimaraes !! Vom vedea in direct o taiere de cap a pipereanului, care ne spunea ca isi va tai capul daca “marea” sa echipa va primi gol de la portughezi !! Ar fi mai bine sa nu se califice in grupe pentru ca ar face de rusine fotbalul romanesc, care si asa nu se bucura de o buna reputatie !!

130905294769077
Cornel Duțu  •  25 August 2019, 13:13

Toți *** s-au făcut peste noapte hastagisti ! Manipulați grupa mare la intrare ! În denigrarea unicului club de fotbal continuator al celui mai mare și tare brend românesc! Dacă sunteți justițiari cu adevărat dați filmul înapoi și luații de gât pe cei ce au girat clubul lui Păunescu și apoi lui Becali ! Generali trădători ce au făcut devalorizarea clubului și l-au virat lui Păunescu! Cu toate deficiențele lui , Becali ARE marele merit că s-au bătut să țină steagul sus ! Steaua București continuatoare în era Becali a brendului faimos românesc ! Din 2004 până acum este clubul românesc cu cele mai tari performante fiind abonata competițiilor europene ! TREZIȚI VĂ la realitate ***, păcălicilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează