FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT 1-1

Gaz Metan - Hermannstadt 1-1. Decizie controversată: Marius Avram a judecat cu două măsuri!

Marius Avram
Marius Avram

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 17:01 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 17:16

Sibianul Dâlbea (38 de ani) a fost eliminat cu Gazul (1-1) fiindcă i-a reproșat ”centralului” bucureștean că nu i-a lăsat pe ai săi să execute o lovitură liberă în prelungiri. Invers de cum procedase același Avram la meciul Hermannstadtului cu Clinceni (2-2), când ilfovenii egalaseră dintr-o astfel de fază fixă în minutul 90+5.

Incidentul s-a petrecut imediat după încheierea partidei Gaz Metan - FC Hermannstadt (1-1). Mijlocașul oaspeților, Răzvan Dâlbea, a protestat în fața "centralului" Marius Avram, care i-a arătat un al doilea cartonaș galben și apoi pe cel roșu. Din sursele Gazetei, Dâlbea i-a reproșat arbitrului bucureștean că nu i-a lăsat pe oaspeți să execute o lovitură liberă și s-a grăbit să fluiere, la finalul prelungirilor (90+4). Aducându-i totodată aminte că în meciul lor cu Academica Clinceni (2-2), disputat pe 29 august, procedase exact invers

Ilfovenii au obținut atunci o lovitură liberă, tot în prelungiri (90+5), pe care Avram i-a lăsat să o execute. O fază fixă în urma căreia Marian Șerban a egalat la doi și Clincenii s-au întors acasă cu un punct nesperat. Altfel, bucureșteanul n-a avut situații controversate de rezolvat, iar tensiuni au fost doar în debut. Însă după ce i-a temperat pe recalcitranți, cu 4 "galbene" în primele 12 minute, cele două echipe și-au văzut de joc.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamoviştii ştiu de ce sunt «vânaţi»: „De atunci am fost tocați în mod flagrant. Uitaţi-vă în statistici! Arbitrajul e un cancer”

Mihăilă, mesaj pentru suporterii Craiovei pe rețelele de socializare: „Sper ca anul acesta colegii mei să reușească să ia campionatul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  12 Octombrie 2020, 19:39
Postat de gazistu pe 12 Octombrie 2020, 19:36

ii un mare ne$$imtit acest l1mbric atomic, mereu el are dreptate, fie ca greseste fie nu.,... cand fotbalsitii gresresc, sunt eliminati, cand arbitrii gresesc sunt trimisi in tribune, si amendati, cand gresesc arbitrii, NU SE INTAMPLA NIMIC!!!

PARDON* -cand FOTBALSITII gresresc, sunt eliminati; cand ANTRENORII gresresc sunt trimisi in tribune, si amendati, cand ARBITRII gresesc, NU SE INTAMPLA NIMIC!!!

gazistu
gazistu  •  12 Octombrie 2020, 19:36

ii un mare ne$$imtit acest l1mbric atomic, mereu el are dreptate, fie ca greseste fie nu.,... cand fotbalsitii gresresc, sunt eliminati, cand arbitrii gresesc sunt trimisi in tribune, si amendati, cand gresesc arbitrii, NU SE INTAMPLA NIMIC!!!

rise
rise  •  05 Octombrie 2020, 18:51

Exact. Clinceniul ne-a egalat in min 96 dupa ce au fost aratate doar 4 min e prelungiri. Ieri mai erau 5-10 secunde si a fluierat finalul partidei noi avand o lovitura libera de executat iar Dalbea a fost indreptatit sa fie nemultumit. Ok, fluieri finalul..dar sa ii dai al doilea galben e nesimtire.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează