FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan l-a transferat pe Thomas Juel-Nielsen, un fundaș danez

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 12:53

Gaz Metan l-a transferat pe fundașul central danez Thomas Juel-Nielsen (29 de ani), care ultima dată a jucat pentru Sonderjyske, dar vine în România din postura de jucător liber de contract. 

Edward Iordănescu l-a urmărit pe noul său jucător la câteva antrenamente și într-o partidă amicală în pauza în care a jucat echipa națională și s-a arătat mulțumit de evoluția sa. 

Adus la Mediaș de agentul Antonio Stoian, fotbalistul danez a semnat un contract cu Gazul până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. 

Thomas Juel-Nielsen are înălțimea de 1.89m și de-a lungul carierei a jucat pentru Hvidovre, Akademisk Boldklub, Sandefjord, Falkenbergs, AGF Aarhus, Orangea County și Sonderjyske.

3 meciuria jucat Thomas Juel-Nielsen în ultimul sezon pentru Sonderjyske, reușind și un gol

200.000 de euroe cota de piață a lui Thomas, conform transfermarkt.de

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
octavianus
octavianus  •  25 Octombrie 2019, 16:42

Nu are legatura cu subiectul dar m-am gandit ca poate va ajunge la "destinatar" :) LA MULTI ANI ! Marius Constantin !! Rapidistii te iubesc si te considera un spartan cu un suflet mare, un fotbalist adevarat, respect si admiratie din partea mea. Te asteptam acasa.....FZR !

gazistu
gazistu  •  24 Octombrie 2019, 22:28

unde sa joace? Constantin si Larie is batuti in cuie...probabil va fi rezerva, iar Razvan Popa isi va face bagajele!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează