FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 11:25

Marcel Răducanu a împlinit 65 de ani pe 21 octombrie și a dezvăluit pentru GSP.RO că-și dorește să se alăture proiectului CSA Steaua, unde vrea, alături de Florin Talpan, să creeze o academie importantă.

Legenda Stelei spune că va veni în țară pentru a pune toate detaliile la punct și susține că nu se va implica deloc la echipa din Liga 4. 

- Bună ziua, domnule Răducanu! La mulți ani, ce mai faceți? 
- Vă mulțumesc! Sunt prin Germania. Pe 6 noiembrie intru în spital până pe 15 pentru niște investigații. 

- Ce ați pățit? 
- Am niște dureri în corp. Sper să nu mai ies șifonat din spital și apoi la sfârșitul lunii noiembrie vreau să vin în București pentru a mă întâlni cu domnul Talpan? 

- Cu domnul Talpan? 
- Da, dânsul m-a ajutat să-mi rezolv cu pensia de la Armată. I-am trimis niște formulare din Germania pentru că se pare că cei din România nu mă mai găsesc. Probabil sunt prea mulți foști fotbaliști Marcel Răducanu și de-aia. Trebuie să vorbesc și alte lucruri cu domnul Talpan. 

- Cum ar fi? 
- Despre proiectul pe care vrea să mi-l propună. Dânsul vrea să vin la Steaua. Încă n-am discutat concret, dar vrea să facă o academie mare și își dorește să mă alătur proiectului. Vreau să văd ce planuri are. 

- Ce funcție ar urma să aveți la Steaua? 
- Eu sunt deschis la orice. Nu știu încă ce funcție voi avea, trebuie să stau de vorbă cu domnul Talpan. Să vorbim concret. 

- Și veți renunța la academia dumneavoastră de la Dortmund? 
- Nu, niciodată! Nu voi renunța! Aici e baza, de aici vin banii. Nu știu ce va fi la Steaua, dar eu vreau să ajut un pic fotbalul din România. Totul depinde însă de sănătatea mea. 

„Nu m-am uitat la meciurile din Liga 4”

- Vă veți implica și la echipa din Liga 4? 
- Probabil nu voi avea treabă cu prima echipă. Am înțeles că domnul Talpan vrea să facă o academie pentru copii, mie asta îmi place să fac. Putem face ceva bun și să trecem peste academiile echipelor din Liga 1.

- La meciurile echipei din Liga 4 vă uitați? 
- Abia mă uit la meciurile din Liga 1, dar la cele din Liga 4. Nu știu ce e în Liga 4, habar n-am. Am văzut ceva, ceva în urmă cu două sezoane când a promovat Rapidul. Erau antrenori Ion Ion și Marius Lăcătuș. 

- V-ați gândit ce ați vrea să faceți la academia Stelei? 
- E posibil să mai aduc și niște antrenori din Germania pe lângă cei care sunt acum la Steaua. Totul ține de organizare. Trebuie mentalitate bună. Important e cum lucrezi cu copiii de mici pentru a-i forma. Atunci e cel mai important moment pentru ei. Vin cu metode din Germania, cu mentalitate nemțească.  

„Îmi doresc ca Talpan să devină comandant”

- Despre lupta pentru postul de comandant la CSA Steaua ce spuneți? 
- Am înțeles că și domnul Talpan ar avea șanse. Îi țin pumnii să ajungă comandant. Nu l-am văzut niciodată live, dar am vorbit de câteva ori la telefon și mi se pare un om cinstit. Cum l-am simțit eu se pare că e un om cumsecade. Un om cinstit care vrea să construiască ceva, dar în România cei care vor să facă ceva nu prea sunt lăsați. 

CV MARCEL RĂDUCANU  

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea
Marcel Răducanu (primul din stânga, jos) în tricoul Stelei 1975-1976


DESEMNAT cel mai bun fotbalist român în 1980 
A JUCAT 229 meciuri la Steaua, pentru care a marcat de 94 de ori 
DUBLU CAMPION al României (1976, 1978) 
DUBLU CÂŞTIGĂTOR al Cupei României (1976, 1979) 
A JUCAT de 21 de ori pentru România, pentru care a marcat de 3 ori 
A EVOLUAT 163 de meciuri la Borussia Dortmund, pentru care a marcat de 31 de ori

Vezi și:

CSA STEAUA / EXCLUSIV „Nu am știut de inițiativa lui Talpan” » Documentul care dovedește că Bixi Mocanu a mințit din nou

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului

EXCLUSIV Acuze de infracțiuni în lanț la CSA Steaua! „Gradații” Bixi Mocanu și Cristian Cîrlan se contrazic în cazul Florentin Dumitru: „E uzurpare de calități oficiale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
nealiniatul
nealiniatul  •  24 Octombrie 2019, 22:09

Nea Marcele, dupa o saptamina cu Talpan o sa te lamuresti si o sa te intorci in Germania. Nu ai mai mincat "salam cu soia" cam de mult, nici caviar pe Decebal ca asistatii aia sociali de la clubul ala, asa ca deja au inceput sa te sape. Talpan si restul nu vor experienta dumneavoastra in fotbalul juvenil, nu vor sa afle nimic despre metode de antrenament, ei au nevoie doar de numele Raducanu. Si ar fi pacat sa va patati dupa o viata demna si decenta, in care ati avut mare grija de nume .

zagna
zagna  •  24 Octombrie 2019, 20:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  24 Octombrie 2019, 20:30

Si tu Brutus ? Marcel Raducanu, cea mai mare dezamagire in 2019 a unui Stelist !

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close