FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 11:26

CSA Steaua i-a prezentat cu surle și trâmbițe ca antrenori ai echipei de fotbal pe Daniel Oprița și Iulian Miu. S-au chemat televiziunile și amândoi, sub supravegherea comandantului Bixi Mocanu, au semnat contractul, momentul fiind filmat. 

GSP.ro a aflat însă că doar Iulian Miu a semnat un contract valabil, în timp ce Daniel Oprița și-a pus semnătura pe o hârtie care n-a fost niciodată înregistrată în baza Clubului Sportiv al Armatei sau la FRF.

Motivul? Daniel Oprița e în litigiu cu CS Mioveni pentru că antrenorul n-a vrut să rezilieze cu clubul argeșean. Cele două părți se judecă la comisii. Dacă Oprița ar fi semnat cu Steaua, ar fi fost suspendat direct!

Atât postul de televiziune online Steaua TV, cât și site-ul oficial al roș-albaștrilor l-au prezentat pe Daniel Oprița ca noul antrenor. Bixi Mocanu susține că nu e nicio problemă că tehnicianul n-are un contract semnat, deși pe imagini antrenorul a iscălit niște hârtii. 

„Da, e adevărat că Daniel Oprița n-are contract semnat cu CSA Steaua. Imaginile acelea au fost doar de PR. Îl avem antrenor pe Iulian Miu. Oprița e în anturajul echipei, totul e-n regulă. N-am păcălit pe nimeni”, a declarat Bixi Mocanu pentru GSP.ro. 

Oprița: „N-am contract cu Steaua”

Daniel Oprița susține că în timpul liber o ajută pe Steaua și că nu primește niciun ban din partea CSA: „Filmarea aceea a fost așa o... n-a fost niciun contract semnat. Nu iau niciun salariu de la Steaua. M-au rugat cei de aici să-i mai ajut în timpul meu liber. N-am contract semnat cu Steaua. Nu știu dacă suporterii Stelei se simt luați la mișto că n-am semnat, deși pe imagini apare că am semnat. 

Să fie mulțumiți că au echipă de fotbal cu jucători foarte buni pentru Liga 4. E o treabă serioasă aici și de aceea vreau să-i ajut. E o echipă de Liga 4 care-mi cere câte un sfat. Le-am spus ce jucători să aducă, eu i-am sfătuit”.

Daniel Oprița coordonează antrenamentele echipei din Liga 4, însă la meciuri stă în tribună. Pe bancă l-a lăsat pe Iulian Miu, care face schimbările după cum îi dictează Oprița. Totuși, la finalul meciului din turul 4 al Cupei României dintre Steaua și Chiajna, scor 1-2, Oprița a fost surprins de camere pe teren îmbărbătându-și jucătorii.

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului
Daniel Oprița, pe teren alături de jucătorii săi la finalul meciului cu Chiajna

A doua minciună într-o lună

Astfel, suporterii CSA Steaua au fost din nou înșelați, după ce în urmă cu o lună Florentin Dumitru a reprezentat echipa Armatei la ședințele AMFB fără să aibă vreun contract cu CSA sau orice alt departament al MApN. La momentul respectiv, Bixi Mocanu și Cristian Cîrlan aruncau vina unul pe celălalt pentru gafă, acum amândoi susțin că există o anchetă internă deschisă în acest caz. 

Mai mult, Florentin Dumitru a votat atunci la ședința AMFB pentru intrarea echipei secunde a Rapidului în Liga 4, lucru care n-a fost deloc pe placul suporterilor, care l-au criticat vehement, iar fostul jucător al Stelei și-a dat demisia dintr-o funcție pe care n-a ocupat-o niciodată. (Detalii AICI)

CSA Steaua e lider în Liga 4 cu maximum de puncte după primele șase etape, fiind urmată de ACS Bucharest United, însă roș-albaștrii au un golaveraj mai bun: 47-0.

Citește și:

EXCLUSIV Acuze de infracțiuni în lanț la CSA Steaua! „Gradații” Bixi Mocanu și Cristian Cîrlan se contrazic în cazul Florentin Dumitru: „E uzurpare de calități oficiale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
hermannstadtul
hermannstadtul  •  27 Septembrie 2019, 18:16

Se pare ca pentru talpanisti nu-i o problema *** si-si bat joc de ei. Asa clona, asa „adevarati“ suporteri. Rip u.m. 0123

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexyulyan
alexyulyan  •  27 Septembrie 2019, 17:43
Postat de zagna pe 27 Septembrie 2019, 15:23

Dl.col.jurist Talpan apara faradelegile in clubul armatei pe solda de peste 9000 lei lunar ! Dar poarta de grija altor cluburi... Avem un ministru al Apararii ? Nu stiu de ce Becali nu pune pe cineva sa informeze NATO ca Romania cheltiuie jumatate din bugetul Apararii pe activitati care nu au treaba cu armata: cluburi sportive, ansambluri artistice, teatre de estrada...

Armata Romana are buget peste 4 miliarde de euro anual gigistule =)))

815309251857881
Popa George  •  27 Septembrie 2019, 16:53

MA ADRESEZ AICI CELUI CARE DESI NE.A FACUT PROSTI PE TOTI LA GRAMADA STAND ASCUNS DUPA UN NICK NAME CA PENTRU MINE NU REPREZINTA NIMIC NICI EL NICI CEI CE *** BANII PUBLICI,IN SPETA CSA!CA SI CEI DIN URMA NICI EL SI NICI GENERALII BURTOSI NU O SA SE SCHIMBE SI VOR RAMANE LA FEL CUM NE-A CATALOGAT PRIMATA!+HOTI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează