LIGA 1  ·  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

GAZ METAN - LUZERN 0-3 // VIDEO+FOTO Edi Iordănescu, nervos: „Parcă suntem de la Crucea Roșie!” + Mărginean a oferit gluma zilei la o propunere de transfer

Articol de — , , , Vineri, 17 Ianuarie

Gaz Metan nu se regăsește în perioada de pregătire de la Marbella. În această seară, a pierdut și cu Luzern, locul 8 din Elveția.

Eșecul cu 0-3 a venit ca o consecință a faptului că jocul nu s-a legat deloc. Și, mai mult, ca tabloul să fie complet, formația lui Edward Iordănescu a făcut numeroase cadouri adversarilor. "Mai bine le dăm direct mingea, să nu se mai obosească. Jur, parcă suntem de la Crucea Roșie!", a ripostat tehnicianul.

Imagini de la meciul lui Gaz Metan contra elvețienilor de la Luzern

Selecționerii la meciul lui Gaz Metan contra celor de la Luzern

Supărare de fotbal

Edi a fost și mai supărat în partea secundă, fiindcă echipa a fost și mai împiedicată. Tocmai sub privirile selecționerilor Mirel Rădoi și Adrian Mutu, care s-au revăzut și cu Adrian Rus, de la MOL Vidi. Jocul ofensiv n-a funcționat deloc, iar elvețienii au zburdat, practic, pe gazon. "Cum, Doamne iartă-mă!, să nu mă mănânci pământul la 20 de ani?! Vii la Marbella, ai cele mai frumoase condiții și să nu legi două-trei pase", era afectat și președintele Ioan Mărginean, încă de dimineață.

"Aripa" de Avicola

Culmea cantonamentelor: ca de obicei, se perindă tot felul de agenți pe la amicale, iar unul dintre ei, ivorianul Stephane Banzio, ex-jucător la Gloria Bistrița, a vrut să-i propună prezidentului medieșenilor o "aripă", care poate juca pe ambele părți. "Aripă? Nu, mulțumim, avem lotul complet. Iar dacă ne-ar trebui vreo aripă, luăm de la Avicola", a replicat Mărginean, cu umor.

+19 FOTO

Ioan Hora, atacant Gaz Metan Mediaș: „Gazul a fost cea mai bună variantă”

Gaz Metan - Luzern (Elveția, I) 0-3 (0-1)

Au marcat: Males (38), Margiotta (60 pen.), Eleke (90)

Gaz Metan: Pleșca - Pleașcă, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, N. Roșu - Drăghici, Ely Fernandes, Chamed - Hora. Antrenor Edward IordănescuÎn stare de ebrietate, Andreea Antonescu a făcut un gest șocant! Explicație halucinantă a artistei, după câteva ore

Libertatea

Comentarii (3)

ray51  •  18 Ianuarie 2020, 09:47

Daca pe noi nu ne intereseaza jocurile de verificare, pe adeversari de ce-i intereseaza? Sau ne bat pen'ca asta-i valoarea noastra...

adiktedz  •  18 Ianuarie 2020, 02:45

nu intereseaza pe nimeni rezultatele din meciurile de verificare.

gazistu  •  18 Ianuarie 2020, 01:30

nu meciurile test conteaza, aici se ruleazxa diferite sisteme, se incearca tactici...nu e relevant ca pierzi cu 3-0 sau te bate in prelungiri cu 1-0 din penalty....important e sa gasesti formula portivita pana incepe, campionatul HAI GAZU!!!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:00 Baschet, FIBA Euro 2021

România - Spania

Digi 3
19:55 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Sevilla

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League

FC Bruges - Man. United

Digi 2, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - Inter

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Getafe - Ajax

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Olympiakos - Arsenal

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Rangers - Braga

Digi 3, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Gent

Digi 4, Telekom 3
Program TV complet

Liga 1