FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Situație scandaloasă la Gaz Metan Mediaș » Secunzii lui Dusan Uhrin Jr. nu mai sunt primiți în club

Dusan Uhrin Jr, fost antrenor Gaz Metan
Dusan Uhrin Jr, fost antrenor Gaz Metan

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 11:22 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 12:13

Dragoș Picu, antrenor cu portarii, și Denis Kavan, preparator fizic, nu mai sunt primiți de Gaz Metan la club, după ce medieșenii au pus în funcție un nou staff tehnic!

Dragoș Picu și Denis Kavan, doi dintre colaboratorii lui Dusah Uhrin Jr. la Gaz Metan Mediaș, au fost „interziși” la club. Medieșenii forțează astfel despărțirea de cei doi, care sunt și neplătiți! 

Neplata salariilor i-a constrâns pe cei doi să apeleze la AFAN, care va lua acțiuni, urmând să notifice clubul.

Jorge Costa, succesorul lui Uhrin

După îndepărtarea antrenorului principal Dusah Uhrin Jr., Jorge Costa a fost numit director tehnic la Gaz Metan Mediaș. Câștigător al Ligii Campionilor și Cupei UEFA cu FC Porto, acesta a ajuns la o înțelegere pentru următorii doi ani cu sibienii.

Între timp, antrenorul ceh poartă un război rece cu președintele Valentin Iordănescu, întrucât Uhrin nu concepe să plece oficial până în momentul în care nu-și va încasa restanțele salariale de 70.000 de euro.

Situație scandaloasă la Gaz Metan Mediaș » Secunzii lui Dusan Uhrin Jr. nu mai sunt primiți în club
Jorge Costa va fi ajutat la Gaz Metan de antrenorul secund Bogdan Pătrașcu, antrenorul cu portarii Pedro Correia, preparatorul fizic Marco Leite și analistul video David Almeida. FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Citește mai multe știri din Liga 1:

Astra și-a luat „ceas elvețian” » Transfer important reușit de giurgiuveni

Un fotbalist de la Viitorul, inclus de britanici pe lista celor mai talentați 60 de tineri fotbaliști ai lumii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  10 Octombrie 2020, 23:59

nu-i frumos sa faci asa ceva cu niste oameni pe care tu i-ai chemat la Medias, sa vina sa te ajute, si le-ai promis un contract pe X luni, semnat de ambele parti... ei se intorc la locul de munca, fiindca au contract si "noi"acum ce facem, le zicem paznicilor de a IPPON sa-i opreasca, ...din ce motiv>? cum au dreptul cei de la paza sai opreasca cand ei vin la munca, ei vin sa munceascca conform contractului p cae l-au semnatu cu GMM. RUSINE celui care crede ca asa se rezolva o despartire, care este putin probabila sa o accepte... oamenii au contract si cu ala merg sa-si ceara dreptuile, si 150% SI LE VOR PRIMI, iar noi, clubul GMM vom fi iar depunctati si interzisi prin anumite competitii, din cauza unuia care crede ca daca nui mai vede pe la club pe secunzi, si scapa de ei...FALS. au contract si ei si UHRIN . o sa le platim banii la toti 3 si O SA NE-0 PRIMIM DE LA AUTORITATILE DE JUDECATA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează