FOTBAL  »  Superliga  »  PREMIU

Un fotbalist de la Viitorul, inclus de britanici pe lista celor mai talentați 60 de tineri fotbaliști ai lumii!

Ștefan Bodișteanu, împotriva celor de la Hermannstadt
Ștefan Bodișteanu, împotriva celor de la Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 07:15 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 09:11

Ștefan Bodișteanu (17 ani), mijlocaș ofensiv la Viitorul, a fost inclus pe lista „Next Generation” de către britanicii de la The Guardian. Aceasta conține cei mai promițători 60 de fotbaliști ai lumii născuți în 2003.

„Gheorghe Hagi cunoaște un număr 10 când îl vede. Născut în Moldova, Bodișteanu s-a mutat la Academia lui Hagi la doar 11 ani. Are cetățenie română acum și joacă pentru naționala U18. Un mijlocaș ofensiv talentat, cu pase și dribling foarte bune, Bodișteanu a debutat în prima ligă a României sezonul trecut la Viitorul, echipă deținută de Hagi. 

Acesta consideră că Bodișteanu este o bijuterie pentru viitorul clubului. În acest sezon, Bodișteanu a făcut parte în mod regulat din lotul Viitorului la meciurile de campionat”, au scris englezii despre tânărul fotbalist.

Ștefan Bodișteanu, pe o listă selectă

Ștefan Bodișteanu a debutat la Viitorul pe 29 iulie 2020, într-un meci cu Hermannstadt (0-2) din playout-ul Ligii 1. Ștefan a devenit astfel al 42-lea jucător produs de Academia Gheorghe Hagi și debutat în Liga 1 de Viitorul.

Pe listă se mai află și nume mai cunoscute, precum Federico Redondo (Argentinos Juniors), fiul fostului mare fotbalist Fernando Redondo, Rayan Chekri de la Olympique Lyonnais și Xavi Simmons, PSG.

50.000 euroeste cota de piață a lui Bodișteanu, potrivit Transfermarkt.com

Citește mai multe știri din Liga 1:

Continuă emoțiile la FCSB: test neconcludent pentru un jucător care scăpase de COVID-19

Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează