FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - MIOVENI 1-2

video Gaz Metan - CS Mioveni 1-2. Mediașul marchează primul gol în Liga 1 după o pauză de două luni

Gaz Metan - CS Mioveni, în etapa #4 din play-out. Echipe probabile + cele mai tari cote
Gaz Metan - CS Mioveni, în etapa #4 din play-out. Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 20:10

În ultimul duel din play-out al etapei #4, CS Mioveni s-a impus în deplasarea de la Mediaș, pe terenul Gazului, scor 2-1.

Argeșenii au fost la conducerea jocului în prima parte a partidei, în timp ce actul secund a fost animat de micile tresăriri de orgoliu ale ardelenilor.

Programul complet din play-out AICI!

Prima ocazie și-a trecut-o în cont Buziuc (7), însă balonul trimis de acesta, din lovitură liberă, a trecut pe lângă poartă.

Mioveni a făcut legea în prima repriză

Vizitatorii au deschis scorul la capătul primului sfert de oră, după ce Tomczyk (15) a fost oprit neregulamentar în careu de portarul Grosz și golgeterul echipei, Bogdan Rusu, trimis la punctul cu var. Acesta a fructificat fără emoții lovitura de pedeapsă, ducându-și echipa în avantaj, iar ecartul a fost dublat peste nici opt minute de Tomczyk, care a izbutit primul său gol în Liga 1.

Până la pauză, Mioveni a fost din nou periculoasă, ratând o dublă ocazie la aceeași fază. Tomczyk a luat la țintă bara, de la marginea careului, iar mingea ajunsă la Buziuc a fost expediată defectuos, din fața porții, mult peste transversală. 

Gaz Metan, gol în Liga 1 după două luni

Întorși de la vestiare, cei de la Gaz au pus presiune pe adversari, nepermițându-le acestora detașarea pe tabelă. 

La două luni de la ultima reușită în Liga 1, de pe 12 februarie, de la înfrângerea cu CFR, scor 1-2, Gaz Metan a punctat din nou în primul eșalon. Mathaus (80) a înscris cu capul, cel care s-a dovedit a fi golul de onoare al ardelenilor, Mioveni nescăpând însă printre degete victoria asigurată încă din prima repriză. 

Clasament play-out la finalul etapei #4

Gaz Metan - CS Mioveni 1-2

300de spectatori au fost prezenți la partida de la Mediaș

Gaz Metan - CS Mioveni, echipele de start:

Gaz Metan: 99. Grosz l 27. Kanda, 13. Mathaus, 14. Ed. Avram, 98. Maxim l 8. Francisco, 34. D. Iancu l 11. Costea, 15. Gașpar, 23. Ursu l 5. Domșa
Rezerve: 1. Bumbar, 2. Țala, 70. Șteau, 19. Harfaș, 20. Covaci, 24. Câmpean
Absent: Matricardi (incert)
Antrenor: Flavius Boroncoi

CS Mioveni: 22. I. Popescu l 16. I. Rădescu, 15. A. Scarlatache, 27. Garutti, 30. D. Şerbănică l 20. A. Buziuc, 4. M. Lixandru, 11. L. Dumitriu, 3. R. Trif l 33. Tomczyk, 90. B. Rusu
Rezerve: 68. Ducan, 80. Dat, 24. Sanoh, 28. Raicea, 14. Iacob, 19. Ș. Blănaru, 9. A . Voinea, 23. A. Panait, 26. D. Oancea.
Absent: D. Toma (accidentat)
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Gaz Metan
Arbitru: Moroiță Andrei (Ploieşti - Prahova) / A1: Vodă Alexandru (Alba Iulia), A2: Bobe Ionuț Marius (Bucureşti)

Mario Camora s-a săturat: „Mentalitate de echipă mică. Ne merităm soarta!”

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2. Prima reacție a acționarilor lui CFR Cluj, după eșecul din Bănie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  11 Aprilie 2022, 20:09

Miracol de alchimie. Golul gazului. Manjii gazului zburda si sfideaza FRF care ii tot depuncteaza. Retrogradeaza numai echipe ardelene, banatene, moldovene, promoveaza numai sudiste, sunt si cate 2-4 de oras/aglomeratie urbana. Manjii astia ai gazului or sa ajunga buni tot jucand atata impreuna. Ar fi pacat sa nu fie lasati sa joace fie si in Liga a II-a, prin desfiintzarea echipei. Nu inteleg ce hal de primar poate avea Mediashul acum. Nu inteleg cum o echipa promovata in '16, ajunsa in play off acum 4 ani parca, sa ajunga acum in asa hal, totusi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează