FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO Mihai Teja, discurs dur la adresa jucătorilor: „Ne e teamă să câștigăm, ne e teamă să urcăm pe primul loc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 19:14

Mihai Teja (40 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, și-a certat jucătorii după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 2-3, în care moldovenii au condus cu 2-0, dar au pierdut după ce au încasat 3 goluri în 15 minute. 

„Parcă e ne frică să câștigăm meciurile, poate ne e frică să fim pe primul loc. Cred că avem o problemă de ordin mental. Nu pot să spun că a fost o relaxare la 2-0, dar ne-a fost o teamă să câștigăm, ne e frică să câștigăm cu toate echipele. 

Trebuie să joci de la egal la egal cu orice echipă, nu trebuie să te sperii de nimeni, nu trebuie să-ţi fie frică de nimeni, dar mie îmi pare rău că nouă ne e frică să câştigăm meciurile. N-am ce să le reproşez băieţilor, au încercat, şi-au dat viaţa, au alergat la o oră şi la o temperatură la care de-abia poţi să te ţii pe picioare (n.r. la ora meciului au fost peste 30 de grade la Mediaș).

N-avem obiectiv să luăm campionatul sau să fim în play-off, avem obiectiv să facem o echipă bună, competitivă, care să joace un fotbal bun şi să ne clasăm la sfârşit pe un loc cât mai sus”, a declarat Mihai Teja, la Look Sport. 

Vezi și: 

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO » Medieșenii revin excepțional de la 0-2, în doar 15 minute 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  01 Septembrie 2019, 09:46

Bai domnu' antrenor, cum adica "si-au dat viata"? Adica acum sunt la morga? Ce caraghiosi sunt astia care zic de un sportiv ca isi da viata, cand de fapt sportivul e platit sa faca efort pe teren. Atunci despre cineva care isi risca viata sa salveze un copil de la inec, ce spunem? Ca s-a distrat aruncandu-se in apa?.... caraghiosilor.

enigmaticul
enigmaticul  •  31 August 2019, 21:21

Domnul Teja, jucătorii dvs. au și o problemă de mentalitate. Nu este posibil ca la scorul de 2-0 să pierzi meciul. Este al 2-lea meci în care echipa a condul cu 2-0 si în final, pierde puctele. S-a întâmplat și cu Chindia, pe teren propriu. Asta nu vă spune nimic? Jucătorii trebuie obligatoriu consiliați phihologic, discutați cu fiecare în parte, este o problemă a întregului lot. Mai mult unii jucători par a nu fi la punct cu pregătirea fizică(cazul Platini care este foarte greoi), este o diferență mare între ceea ce juca acesta sezonul trecut și ce joacă acuma. Mă tem că și în etapa următoare cu Hermanstad se va întâmpla la fel ca și cu Chindia. Este păcat, aveam alte asteptări.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează