FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO Mihai Teja, furios: „M-au înjurat de toată familia până în ultimul minut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 21:40

Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași, s-a plâns la conferința de presă de la finalul meciului cu Gaz Metan, pierdut cu 2-3, de adversitatea cu care a fost primit de publicul din Mediaș, echipă pe care a antrenat-o în startul sezonului trecut.

„Vreau să le spun fanilor de la Gaz Metan că am contribuit și eu la construirea acestei echipe și la ieșirea din faliment și din insolvență. Cred că s-a vândut o echipă întreagă, mă refer la jucătorii pe care i-am adus aici.

Asta vreau să le spun, nu cred că meritam să mă înjure din primul până-n ultimul minut de toată familia. Am lăsat o echipă bună la Mediaș și nu cred că merit acest tratament”, a declarat Mihai Teja, la conferința de presă. 

Suporterii Gazului n-au putut trece peste faptul că Mihai Teja, cel care a început sezonul trecut pe banca medieșenilor, a plecat la FCSB în iarnă, și l-au primit cu obscenități la meciul de azi.

Vezi și: 

VIDEO Edward Iordănescu, scandal fără precedent la Mediaș, cu amenințări: „Nu faceți asta cu forța și cu pumnul în gură! Nu vreau musafiri în sufragerie permanent!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
1904849899740178
Mos Gerila  •  05 Septembrie 2019, 16:30

Teja fa o poza cu locul actual pe care il ocupati si pastreaz-o la loc de cinste. caci nu il veti mai vedea niciodata

rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2019, 08:37
Postat de geogeo pe 31 August 2019, 22:12

Ofera-te tu ca material de injurat sa vezi cum e. Teja are dreptate, el a facut prima echipa ca lumea a Gazului si acum Iordanescu a urcat nivelul. De ce sa-l injure niste ciumeti de prin tribune? Numai asa ca sa dovedim ca suntem neamuri proaste?

Cand iti lasi echipa, munca, creatia pentru banii unui cioban afon la fotbal ce astepti sa primesti ce meriti pentru lipsa ta de coloana vertebrala si profesionalism? Ce credea, ca dupa ce i-a lasat cu curuzu in balta il vor aplauda? Un penibil acest Teja!

enigmaticul
enigmaticul  •  31 August 2019, 23:07

Teja , ai avut 2-0 la Mediaș, dacă erai destept, acuma erai pe locul 1 dar, iesenii nu au mentalitate de învingători. Trebuie să mai lucrați la psihicul lor (adică psihologul), altfel veți ajunge unde este FCSB-ul acum și e păcat că ați început bine campionatul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează