FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Suporterii iau atitudine: „Încasările să ajungă în conturile jucătorilor”

Gaz Metan are 9 înfrângeri consecutive // foto: Raed Krishan - GSP
Gaz Metan are 9 înfrângeri consecutive // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 21:48 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 22:13

Suporterii clubului Gaz Metan cer conducerii ca încasările din vânzarea de bilete în ultimele etape ale sezonului să meargă către conturile jucătorilor.

Fanii echipei din Mediaș iau atitudine pentru ca fotbaliștii rămași la echipă în acest final de sezon să primească o sumă de bani.

Grupul suporterilor a solicitat conducerii ca încasările din vânzarea de bilete să meargă către fotbaliști.

Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”
FC ARGEȘ - FARUL 0-2
Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Suporterii lui Gaz Metan iau atitudine: „Încasările să ajungă în conturile jucătorilor”

„Ținând cont că Liga Profesionistă de Fotbal va suporta cheltuielile echipei noastre pentru meciurile rămase, doar ca aceasta să nu se retragă din campionat, dorim să propunem conducerii clubului Gaz Metan, ca toate încasările din bilete de la meciurile pe care Gazul le va mai juca acasă, să ajungă în conturile jucătorilor”, este comunicatul emis de suporteri.

Oricum, Gaz Metan este condamnată la retrogradare. Din cauza datoriilor către jucători și angajați, clubul din Mediaș a ajuns la -13 puncte ca urmare a depunctărilor. La final de sezon, scenariul probabil este acela al falimentului.

Citește mai multe știri din Liga 1:

UTA - Rapid, într-o atmosferă senzațională » Stadion plin și o scenografie „furată” de la Tudor Chirilă: „Măcar o dată în viață”

Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal: „Mă gândeam: «Ce tare ar fi să ajung la Steaua!»”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  10 Aprilie 2022, 12:38

Stadioanele din Romania sunt goale ca pe vremea pandemiei. Sunt cateva stadioane unde mai vin cativa spectatori: Arad; Craiova; Rapid si cam atat. Nici CFR-ul, campioana ultimilor ani nu au spectatorii care ar trebui sa-i aibe. Nici FCSB-ul, echipa care aduna an de an cam tot ce are mai bun fotbalul romanesc. Restul, vai de ei! Farul; Dinamo; Arges; echipe foste campioane, din orase mari. Sunt sperante cu Petrolul si U. Cluj sa se mai imbunatateasca cu 2-3 procente. Daca aduni toti spectatorii de la toate meciurile unei etape nu egaleaza un meci a lui Dortmund; Real sau Totenham. Stadioane mai mult goale decat pline. Ce bani sa se stranga pentru jucatori? Abia daca se aduna bani pentru intretinerea acelui stadion.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  10 Aprilie 2022, 06:57

Vor fi venituri uriașe pentru jucători! Un calcul simplu:cca 100 spectatori x 15 lei biletul =1500 lei! Bani care vor fi împărțiți celor 11-15 jucători! Cred că acei jucători vor ajunge în atenția ANAF! Ce glumă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează