FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // Răzvan Pleșca e îngerul păzitor al medieșenilor: „Urmează finala cu Dinamo, depindem doar de rezultatul nostru”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 19:14

Portarul Răzvan Pleșca, 37 de ani, a menținut Mediașul cu șanse mari la play-off și anunță un meci total cu Dinamo în ultima etapă, mai ales că poate fi unul istoric pentru Gaz Metan

Răzvan Pleșca, 37 de ani, chiar a fost îngerul păzitor al medieșenilor. Portarul Gazului a scos incredibil de pe linia porții lovitura liberă executată de George Merloi în prelungiri, până și colegii goalkeeper-ului au crezut că Academica a egalat la acea fază. Practic, sunt două puncte de aur păstrate de Răzvan, o gură mare de oxigen și prim-planul în lupta pentru top 6.

- Răzvan, cum ai trăit meciul cu Clinceni?

- De multă vreme n-am mai avut așa emoții. Ce sunt eu bătrân, am mai îmbătrânit 5 ani cu meciul acesta! În ultimele 10 minute chiar puteau să ne egaleze. Această victorie ne-a dus în finală. 

- Poți detalia? 

- Cu Clinceni a fost o semifinală, pentru play-off, acum urmează finala cu Dinamo, în ultima etapă. E bine că depindem doar de rezultatul nostru. 

- În ce procente aveți asigurat locul de play-off în acest moment? 

- 50 la sută, nici mai mult, nici mai puțin. 

- Crezi că Dinamo mai are vreun motiv să tragă în meciul cu voi? 

- Știu ce zici, dar și noi, anul trecut, nu mai aveam nicio treabă la play-off și am mers la Botoșani să jucăm fotbal, am obținut o remiză, 1-1, și i-am împiedicat pe moldoveni să prindă top 6. Dinamo are un avantaj, va juca fără presiune, asta îi face periculoși pe "câinii roșii". 

Răzvan Pleșca: "Lumea va veni pentru că va fi un duel istoric" 

- Ai luat în calcul și planul B? 

- Teoretic, și cu o înfrângere sau cu un egal cu Dinamo, am putea prinde play-off-ul. Dar cum să ai nebunia să intri cu ideea asta în meci?! Avem nevoie de 3 puncte și doar la asta să ne fie gândul. 

- Va fi mai greu fără Edi Iordănescu? 

- Nu, nu, de ce?! Am mai fost fără el pe bancă la începutul campionatului și nu am pierdut niciun meci. 

- Ai un mesaj pentru fanii medieșeni? 

- Să vină mulți la meci! Cu siguranță va fi un stadion plin, este, poate, cel mai important duel din istoria clubului fiindcă în 75 de ani de existență nu s-a clasat în primele 6

Vezi și: 

GAZ METAN // Edward Iordănescu iese la atac! Se teme că echipa sa nu e dorită în play-off: „La Clinceni, aveam groapa săpată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
2ter
2ter  •  18 Februarie 2020, 13:11
Postat de gica_contra_din_romania pe 17 Februarie 2020, 20:41

Imaginați-vă următorul scenariu: FCSB pierde cu Chindia iar Botoșani și Gaz Metan câștigă. Asta ar însemna încă două derby-uri Dinamo - FCSB în sezonul acesta. Nu ar fi minunat ?

Grea matematica asta asa-i?mai fa o data calculele ca iti cam da cu virgula????????????

creeperno999
creeperno999  •  17 Februarie 2020, 23:15

Ar fi interesant sa ne batem cu viitorul in playout. Bafta gazu!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  17 Februarie 2020, 21:12

Succes Gazului! Daca se califica in playoff, 1) Viitura va fi la retrogradare din nou, si 2) poate CFR se va trezi din jocul sau mult prea economic pentru o campioana ce ar trebui sa fie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează