FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Gaz Metan s-a despărțit de Jorge Costa! Cine va fi noul antrenor al echipei + Cum a reacționat Ronaldo Deaconu

Jorge Costa
Jorge Costa

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 15:51 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 17:10

Jorge Costa (49 de ani) s-a despărțit de Gaz Metan, după 4 luni petrecute la clubul din Mediaș.

Gaz Metan schimbă antrenorul cu doar două zile înainte de meciul pe care îl va disputa în etapa 21 a Ligii 1, cu Hermannstadt. Lusitanul Jorge Costa a anunțat oficialii Gazului că dorește să se întoarcă în Portugalia, invocând probleme personale, iar cele două părți au reziliat contractul antrenorului pe cale amiabilă!

Mihai Teja, noul antrenor de la Gaz Metan

Din informațiile GSP.ro, medieșenii au tocmit deja noul antrenor. Mihai Teja (42 de ani), ultima dată la FC Voluntari, s-a înțeles cu Gaz Metan și va deveni noul antrenor al echipei. Acesta a condus deja antrenamentul de astăzi.

Jorge Costa o lasă pe Gaz Metan pe locul 10, cu 24 de puncte obținute în 20 de etape. Medieșenii sunt la doar 4 puncte în spatele locurilor de play-off.

Mihai Teja a mai pregătit-o pe Gaz Metan între iulie și decembrie 2018, perioadă în care a adunat 23 de meciuri pe banca medieșenilor.

8 victorii,7 egaluri și 8 înfrângeri este bilanțul lui Mihai Teja la precedenta aventură la Gaz Metan

Despărțire emoționantă Jorge Costa - Ronaldo Deaconu

În decembrie 2020, în urma unui incident de la antrenament, antrenorul Jorge Costa decidea să îl scoată din lot pe Ronaldo Deaconu chiar dacă acesta era unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Ieri, după ce portughezul și-a luat la revedere de la toți jucătorii, l-a luat separat pe Deaconu. 

Fotbalistul povestește pentru GSP.ro că „A fost o despărțire emoționantă. Domnul Costa mi-a spus că sunt printre cei mai buni jucători pe care i-a pregătit și că îi pare rău că pleacă. Mi-a mai spus că dacă a fost și foarte dur cu mine, a făcut-o pentru că a vrut să mă ajute să cresc, să mă maturizez, și asta chiar m-a ajutat. 

Poate că și datorită lui am continuat bine în acest an, când am reușit să îmi ajut echipa cu 4 assisturi. Îi mulțumesc domnului Costa pentru tot ce a făcut pentru mine și echipă și îi doresc în continuare mult succes în carieră, oriunde s-ar duce”.

VIDEO. Jorge Costa despre Jose Mourinho: „Am învățat multe de la el! Îți spune mereu în față ce gândește!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica aprinde Derby de România! Ce a postat oficialul de la FCSB imediat după victoria lui Dinamo

FCSB, transfer low-cost: jucătorul adus de MM Stoica primește de la Becali un salariu derizoriu! Dă probe cu „Mister Gigi”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vasalul.sumi
vasalul.sumi  •  01 Februarie 2021, 21:26

Dacă nu plecam la Rizespor, veneam eu la Mediaș!

2470196376539519
Eduard Antoniu  •  01 Februarie 2021, 19:00

Teja revine de unde a fost luat pripit de FCSB, pentru a fi lucrat apoi de Frasinescu de la Iasi dupa ce a fost singura persoana care a cerut Iasului teren pe care sa'l merite (iar ei ca toti moldovenii harnici l'au facut in plin campionat), dupa care a salvat Voluntarul pana n'a mai mers. Sa vedem atunci miercuri in derbyul lor judetean - ce presiune pune Voda la poarta gazului.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  01 Februarie 2021, 18:33

Asteptam cu nerabdare Gazul lui Teja ! o sa fim de neoprit !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close