FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gazeta a fost insider la discuţia Piţi - fani

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

GSP a fost la întîlnirea pe care antrenorul a avut-o cu suporterii, aceştia din urmă solicitîndu-i să-l îndepărteze din club pe Argăseală

Piţurcă a mers aseară în Ghencea, însă nu a ieşit deloc la antrenament, şedinţa de pregătire fiind condusă de Neagoe, Boldici, Martin Tudor şi preparatorul fizic Marius Dima. Piţurcă a avut altă treabă, întîlnindu-se cu reprezentanţii celor două grupuri de suporteri. Cu cei de la Sud şi de la AISS a vorbit în sala de conferinţe de presă, după care, la 20:30, a urmat întrevederea cu cei de la Peluza Nord!

Solicitările lui Piţurcă au fost clare. "Nu vreau să mai aud nici o contestare la adresa nimănui! Vreau doar să încurajaţi echipa" a fost dorinţa lui Piţurcă, însă fanii au avut şi ei cîteva cerinţe importante. "Ştim că Gigi Becali nu poate pleca, însă nu-l mai vrem pe Argăseală preşedinte în club. Vrem ca el să plece! Vrem ca Becali să respecte fostele glorii, dar şi să nu ne mai jignească. În momentul în care o va face, protestele împotriva lui vor fi de zece ori mai dure decît au fost pînă acum", a sunat mesajul răspicat al tribunei.

Piţurcă şi-a luat angajamentul în faţa susţinătorilor: "Vă promit eu că Gigi nu va mai scoate un cuvînt urît de voi, vă promit că gloriile Stelei vor fi respectate şi totul va fi bine". Discuţia s-a încheiat amical, fanii asigurîndu-l pe tehnician că vor încuraja echipa şi îi vor fi alături.

"Acum îmi dau seama că suporterii aveau dreptate să fie nemulţumiţi şi să conteste pentru că Steaua era în criză, iar eu băteam cîmpii şi ziceam că ei erau plătiţi să strige împotriva mea"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
stefanmircea50
stefanmircea50  •  11 Iulie 2010, 19:07

Daca suporterii or sa fie aproape de echipa Steaua va fi o cu totul alta echipa.Multa bafta STEAUA.

stefanmircea50
stefanmircea50  •  11 Iulie 2010, 19:07

Daca suporterii or sa fie aproape de echipa Steaua va fi o cu totul alta echipa.Multa bafta STEAUA.

brutusp
brutusp  •  18 Iunie 2010, 11:50

hai dispari musca de kko ca te dau cu flit! cu siguranta vom vedea o echipa f bine pusa in teren ! Forzza STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează