FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gazeta îi împrospătează memoria lui Argăseală, care a acuzat violent arbitrajul de la Astra - Steaua: "Hoție în Berceni!" » Cum i-a avantajat pe roș-albaștri într-un meci cu Rocar

Ziarul din august 2000
Ziarul din august 2000

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 01:00

"N-am mai văzut un asemena arbitraj nici pe vremea Scorniceștiului!", a urlat președintele stelist după 0-2 la Giurgiu.

Fără nici un dubiu, Steaua a fost dezmembrată la Giurgiu de brigada lui Colțescu. Totuși, roș-albaștrii au fost și ei în dese rînduri beneficiarii arbitrajelor dubioase. Culmea, chiar Argăseală a fost eroul unui astfel de meci, cînd a tras pe față cu Steaua :).

Șeful roș-albaștrilor a fost, fix acum 15 ani, protagonistul unui imens scandal de arbitraj, în care a avantajat-o în mod clar chiar pe
Steaua, în meciul cu Rocar, în care a anulat un gol perfect valabil al gazdelor.

Povestea acelei partide o puteți afla din ediția tipărită de azi și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

3 lucruri ciudate din relația Argăseală - Steaua

Povestea profesorului Emerson Toma, 44 ani, scoate campioane naționale la atletism din ținutul pădurenilor, 900 m altitudine, pustiit în ultimul deceniu

Superlativele etapei! Petrucci e surpriza echipei ideale a etapei a 6-a

Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (423)
10207359875857084
Andrei Udrea  •  15 August 2015, 19:46

Eu chiar nu inteleg un lucru: Daca Argaseala,Steaua sau FCSB au beneficiat de ajutorul arbitrilor in trecut,sau chiar au castigat prin furt clar, acum trebuie sa intoarcem spatele si sa nu ne pese pe ideea ca au facut si ei la fel? In ritmul asta nici in 100 de ani nu mai dam inainte. Nu ar trebui sa conteze numele clubului, toata lumea sa accepte aplicarea legilor! Toti urla de ce a facut Tudor cu Craiova, e vina FCSB ca Tudor inca maine in arbitraj??? Sa se i-a masuri pentru toata lumea!

fangigi
fangigi  •  15 August 2015, 18:25

Tocmai Hotul hotilor striga hotii!:)))

xftw
xftw  •  15 August 2015, 17:23
Postat de milici pe 15 August 2015, 15:35

Frustraţii dinamovişti ca tine sunt cei mai îndrituiţi să stabilească conducerea Stelei ! Câinele moare de drum lung şi de oftică că n-are valoare , dar tu ai grija altora !

Manca-ti-ai cacofonia !

Vezi toate comentariile (423)
Comentează