FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gazzetta confirmă transferul! Dar susține că prețul e dublu: „Ianis Hagi și Tudor Băluță la Genoa!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 09:03

Ianis Hagi (20 de ani) și Tudor Băluță (19 ani) vor părăsi Viitorul la finalul sezonului, anunță italienii de la Gazzetta dello Sport.

Primul a fost Gianluca Di Marzio. Jurnalistul italian, un specialist în mercato, cu legături foarte bune și la cluburi, și printre agenți, a anunțat sâmbătă că Viitorul și Genoa s-au înțeles pentru transferurile lui Ianis Hagi și Tudor Băluță.

Totuși, după modelul Frenkie de Jong, cumpărat acum de Barcelona, dar care va juca efectiv pe Camp Nou din vară, "tricolorii" U21 ar urma să i se alăture lui Ionuț Radu la Genoa de-abia la sfârșitul acestui sezon. Pentru 3 milioane de euro împreună, susține Di Marzio.

Viitorul a dezmințit știrea:

"Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii noștri. Nu am primit nicio ofertă din partea clubului Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați. Articolele apărute în presă sunt doar speculații".

Însă azi, în ediția de print, Gazzetta dello Sport confirmă acordul.

"Două achiziții de perspectivă la Genoa. Ianis Hagi și Tudor Băluță, două talente de la Viitorul". Numai că faimosul cotidian roz are o altă variantă a sumei de transfer: "Investiția totală este de 6 milioane de euro". Dublu față de cât pretindea Di Marzio. 

Vezi și: 

CFR Cluj își asigură serviciile a doi jucători foarte importanți: „Săptămâna viitoare vor semna cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Ianuarie 2019, 13:28

Gazeta dello Sport a vehiculat un pret mai aproape de valoarea jucatorilor!In ce priveste prima "oferta"-cea de 3 milioane-cu totii ne-am prins ca seamana prea tare cu oferta lui GG pentru cei doi jucatori-la pachet!

fabius_2014
fabius_2014  •  27 Ianuarie 2019, 13:17
Postat de gerularupeimana pe 27 Ianuarie 2019, 12:54

Calul moare de drum lung si proostul de grija altuia...

Imi porti de grija cumva ? Te bagi in seama cu japca .

gerularupeimana
gerularupeimana  •  27 Ianuarie 2019, 12:54
Postat de fabius_2014 pe 27 Ianuarie 2019, 10:18

Pretul corect este de 3 milioane euro pentru transferul ambilor jucatori. 2 800 000 euro pentru Baluta si 200 000 euro pentru Hagi. Din cei 200 000 euro luati pe Ianis, 50000 se vor duce la Fiorentina, care l-a antrenat un an si jumatate. Dupa maxim un an Ianis se va intoarce la Viitorul pentru a executa loviturile de pedeapsa si pentru a da interviuri.

Calul moare de drum lung si proostul de grija altuia...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează