FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Geambazi și Argăseală lucrează din umbră » Contractul semnat de FCSB pentru viitorul echipei + Prima reacție oferită pentru GSP

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 19:17

FCSB a semnat un parteneriat cu Școala de fotbal a lui Vali Badea, fostul atacant al roș-albaștrilor din perioada în care o califica pe Steaua în UEFA Champions League după 10 ani de pauză.

Astfel, Vasile Geambazi, cel care se ocupă strict de secțiile de juniori de la FCSB, a dat o lovitură importantă. Cei mai buni tineri jucători de la Școala de fotbal a lui Vali Badea vor merge la FCSB din sezonul următor, anunță Digi Sport.

Vali Badea are câteva sute de copii legitimați la Young Steaua Alexandriei.

"Cei mai buni copii din județ îi voi recomanda la Steaua. Copiii trebuie să vină mai întâi la mine la club, iar dacă sunt de Steaua eu îi recomand mai departe. Eu i-am contactat pe cei de la Steaua, am mai vorbit cu ei de mai mult timp și acum ne-am înțeles pentru o colaborare pe următorii 5 ani. Azi am bătut palma. Eu am grupe de copii născuți între 2005 și 2012, urmează să fac și grupa de 2013", a declarat Vali Badea pentru GSP.ro.

53 de meciuri și 9 goluri are Vali Badea la Steaua în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
minell73
minell73  •  22 Septembrie 2018, 09:55
Postat de cetateanul_surmenat pe 22 Septembrie 2018, 09:28

***

*** fcsb-ist, nu ma pun la mintea ta de sluga proasta. De vreme ce ii iei apararea unui betiv, inseamna ca si tu esti la fel. Insasi nikul tau l-ai scris la bautura. Cetateanul surmentat ai vrut sa scrii, dar nu ti-a iesit. Ma cum de ma lipesc eu de toti prostii asa repede? Lasati ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  22 Septembrie 2018, 09:28
Postat de minell73 pe 21 Septembrie 2018, 22:57

Ariciule pansat, nu am nicio treaba cu nicio echipa din bucuresti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  22 Septembrie 2018, 01:16

Șoseaua Alexandriei va musti de viitoare talente, va ploua cu ele la fiecare semafor și în sensurile giratorii vor avea prioritate. Asta da, lovitură! :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează