FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

George Copos nu mai vrea înapoi banii datoraţi de Rapid: "Renunţă la tot!"

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 21:44

Patronul şi-a anunţat colaboratorii că n-ar mai vrea cele 18 milioane pe care le-a investit în Grant, doar pentru a scăpa cît mai repede de club


Eliminarea din Cupă, după 2-3 cu Astra, pare să-l fi convins definitiv pe George Copos să părăsească Giuleştiul cît poate de repede. O recunoaşte inclusiv preşedintele Constantin Zotta. "Domnul Copos trece prin momente extrem de grele, e decepţionat de tot ce se întîmplă acum la Rapid şi în fotbalul românesc. A băgat foarte mulţi bani în clubul ăsta şi a ajuns într-o situaţie ce pare fără ieşire. Doreşte să scape cît mai urgent de echipă, o dă gratis, renunţă în totalitate la toate datoriile pe care clubul le are faţă de el! Noului investitor nu-i rămîne decît să plătească jucătorii şi să asigure un buget pentru viitor", a dezvăluit Zotta la DolceSport.

Penalizaţi şi de UEFA
Din cauză că încă mai au datorii, alb-vişiniii au primit o lovitură şi din partea UEFA, care nu le va mai plăti primele pentru participarea în Europa League în acest sezon. "Mai sînt ceva datorii la stat, dar sume minore care sînt reeşalonate, şi către Fathi Taher, nu foarte mari însă. E o ofertă fantastică pentru cine ar dori să se implice la acest club!", a mai adăugat preşedintele din Grant.

Atît Rapid, cît şi Dinamo au fost anunţate de către UEFA că plata primelor, de ordinul zecilor de mii de euro, a fost suspendată temporar, aceasta fiind prima măsură a fair-play-ului financiar pe care forul continental încearcă să-l impună. FC Vaslui se afla în aceeaşi situaţie, dar şi-a rezolvat toate problemele financiare.

"Acum, diferenţa între venituri şi cheltuieli se duce la 5 milioane de euro pe an, este groaznic"
Constantin Zotta, preşedinte Rapid

"Copos trece prin momente foarte grele, a ajuns deja la saturaţie. Nu va mai continua la Rapid. Acum le-a venit nota de plată pentru toate greşelile din trecut"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
dnbstep
dnbstep  •  02 Decembrie 2012, 00:41

adio Crapid hahaha o iubire la nesfarsit, in liga judeteana cu voi =))) hahah

catzulinho
catzulinho  •  01 Decembrie 2012, 22:53
Postat de pinteaviteazul pe 01 Decembrie 2012, 18:58

Pacat ca vor muri cluburi vechi din orase mari...si apar echipe de prin sate tinute de primarii !!!

Nu ma, Rapidul ca PEtrolul, U Cluj si multe altele cu renume si istorie nu va muri niciodata. A murit Poli Timisoara ? nu, a murit Craiova, insa acolo e ABSOLUT alta problema, situatia Rapidului nu are cum sa duca spre desfiintare.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  01 Decembrie 2012, 18:58

Pacat ca vor muri cluburi vechi din orase mari...si apar echipe de prin sate tinute de primarii !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează