FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluirile fotbalistului care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu: „L-am înjurat şi eu”

Geroge Galamaz în tricoul celor de la Urziceni
Foto: Imago
Geroge Galamaz în tricoul celor de la Urziceni Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 09:15 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 10:43

George Galamaz (40 de ani), fost jucător la Steaua, Urziceni, Dinamo și Rapid, a vorbit despre incidentul cu Dan Petrescu, când „Bursucul” l-a înjurat în timpul unui meci pe vremea când cei doi se aflau la Urziceni.

Dezvăluiri din interior despre problemele financiare de la CFR Cluj » De când nu și-au încasat jucătorii salariile: „Dacă depun memorii, nu-și vor primi banii mai repede”
CFR CLUJ
Dezvăluiri din interior despre problemele financiare de la CFR Cluj » De când nu și-au încasat jucătorii salariile: „Dacă depun memorii, nu-și vor primi banii mai repede”

„Galamaz i-a spus «Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca dacă mă înjuri». Şi nu l-a mai înjurat”,a fost declarația lui MM.

Galamaz a dezvăluit însă cum au stat de fapt lucrurile și a mărturisit că la rândul său l-a înjurat pe Dan Petrescu, iar din acel moment „Bursucul” nu l-a mai jignit.

„Eram într-un turneu în Scoţia, aveam un amical la baza lui Glasgow Rangers. Fiind amical, neffind multă lume pe acolo, am câştigat şi am avut cu toţii o evoluţie bună. Fiind linişte, l-am auzit pe Dan Petrescu înjurându-mă. Am rămas surprins, pentru că eu consideram că lucrurile funcţionau bine, conducând şi având o evoluţie bună. 

Poate am greşit vreo pasă, dar nu ceva flagrant, de aceea am rămas surprins. Am auzit cum m-a înjurat. M-am oprit şi l-am întrebat «pe mine m-ai înjurat»? Da! Am continuat meciul, la sfârşit, după duşuri, am urcat în autocar şi, el stând pe bancheta din faţă şi băieţii pe locurile lor, am ţipat şi eu la el. I-am spus că mă poate înjura, dar nu de morţi. Şi l-am înjurat şi eu! 

Ne-am certat, el nu a mai spus nimic. Dar Dan Petrescu nu e un tip ranchiunos, a doua zi am discutat ca bărbaţii şi nu s-a mai întâmplat nimic. Am rămas surprins să mă înjure doar dintr-o fază banală. După aceea, relaţia noastră a fost foarte bună. Ca dovadă că am funcţionat împreună, am rămas căpitanul şi am avut rezultate bune”, a declarat George Galamaz la LookSport.

George Galamaz: „Petrescu nu se poate controla pe teren”

Galamaz a contestat afirmația lui Mihai Stoica, în care managerul celor de la FCSB afirma că Petrescu se descarcă doar pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată.

„El e un antrenor care-şi vede interesul, eu mi-am văzut interesul şi ambii am avut de câştigat. Credeţi că mai stă el să se gândească, în tensiunea meciului, ăsta e Galamaz, ăsta e Bilaşco? Nu se poate controla pe teren, are momente când nu poate, dar cei care-l cunosc ştiu că e un tip coleric şi ştiu că e greu de controlat”, a adăugat fostul fundaș.

VIDEO Momente de cumpănă pentru Viorel Hizo: “Am avut 6 operații în 3 ani! M-am întrebat cu ce am greșit în viața asta!”

Citește alte știri din Liga 1:

Becali și-a apărat favoritul după 2-2 cu FCU Craiova: „Cum să nu fie în joc? A dat trei pase de gol!”

Răzvan Zăvăleanu, omul #1 din conducerea lui Dinamo, a practicat fotbalul: „Bine că m-a îndreptat mama spre școală”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
robotzel
robotzel  •  07 Februarie 2022, 12:29
Postat de valentindragobete pe 07 Februarie 2022, 11:02

Hai, să vedem, cine pe cine a mai înjurat ! Vai mama ei de meserie !

la ultimul meci a injurat iar fapt surprins de camere si de microfoane. petrescu este un golan care injura pe toata lumea pentru ca nu se gaseste unul sa ii dea una sanatoasa sa il adoarma.

iosif.
iosif.  •  07 Februarie 2022, 11:54

Toată lumea din fața televizorului îl înjură pe Dan Bursuc, inventatorul fotbalului ca somnifer

balotelli
balotelli  •  07 Februarie 2022, 11:32

D'aia n-a mai preluat naționala. Nu pentru amărâta aia de clauză, ci pentru că știa ca nu s-ar fi putut abține sa șteargă pe jos cu Ianis, riscând sa între în gura presei și a regelui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează