FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Gigi Becali îl contrează pe Ilie Dumitrescu, după ce fostul internațional l-a criticat pe Octavian Popescu: „Cum să nu fie în joc? A dat trei pase de gol!”

Octavian Popescu, în FCSB - FCU Craiova 2-2 // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
Octavian Popescu, în FCSB - FCU Craiova 2-2 // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 08:51 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 09:36

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, spune că „Tavi Popescu a dat trei pase de gol” în meciul cu FCU Craiova, final 2-2. Anterior, Ilie Dumitrescu opinase despre tânărul mijlocaș că „nu e activ pe mai multe momente de joc”.

Patronul FCSB a avut mai mulți „clienți” după remiza cu FCU, printre care Valentin Crețu și Andrei Vlad, dar a și remarcat un fotbalist. Latifundiarul l-a lăudat pe Octavian Popescu, jucător pe care visează să-l vândă cu zeci de milioane de euro.

Declarațiile lui Becali au venit după ce Ilie Dumitrescu afirmase despre Octavian Popescu că „nu e activ pe mai multe momente de joc”. 

Gigi Becali a observat că FCSB trebuia să primească al doilea penalty: „Nu că e contact. Îi rupe piciorul!” » Un expert în arbitraj îi dă dreptate
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
Gigi Becali a observat că FCSB trebuia să primească al doilea penalty: „Nu că e contact. Îi rupe piciorul!” » Un expert în arbitraj îi dă dreptate

Gigi Becali: „Nu sunt de acord cu Ilie. Cum să nu fie în joc?”

„Nu sunt de acord cu Ilie. Voi vreți acum de la Tavi Popescu să dea gol, să dea pasă de gol, să facă el tot. Tavi Popescu n-a pierdut nicio minge. A făcut ce a trebuit să facă, nicio minge n-a pierdut! Cum nu e în joc? A dat trei pase de gol”, a replicat patronul de la FCSB, potrivit digisport.ro

Oficial, Octavian Popescu a încheiat meciul cu un assist, la reușita de 1-1, semnată de Răzvan Oaidă. Pe parcursul meciului, Popescu a oferit mai multe pase excelente, care au depășit apărarea „juveților”. 

Pentru prestația cu FCU Craiova, Popescu a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare de la FCSB. 

Îmi aduc aminte de o pasă fantastică a lui Tavi Popescu, ocazie ratată de Cordea. A avut și Coman o șansă mare. Tavi Popescu a dat o pasă senzațională și la golul lui Oaidă, dar păcat că nu e activ pe mai multe momente de joc. El s-a ridicat la un nivel bun și în seara asta.

- Ilie Dumitrescu, după FCSB - FCU Craiova 2-2 

VIDEO » Vlad Achim, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Suntem triști, au avut un penalty inexistent”

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova 2-2: 

„Mititei” și la Nord, și la Sud :) » Războaiele purtate prin mesaje de cele două galerii pe Arena Națională

„Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
112651963934596
Neagu Mihai  •  07 Februarie 2022, 15:57

tovarasul Snooker, fotbalul nu ajuta la nimic,zici tu.Fotbalul este un sport care atrage sute de milioane de oameni.Prin fotbal ,se face si educatie si infrastructura si ce mai zici tu.Sportul in general este o industrie colosala,pentru sport se fac stadioane, sali de sport,partii de ski,iar marii sportivi devin idoli si exemple pt cei mici .Nu se poate o lume fara sport ,el a dus la o emulatie incredibila pe toata pleneta. Ca trebuiesc si spitale si autostrazi ,sigur ca ai dreptate.Ca nu trebuiesc cheltuiti bani publici pt anumite sporturi sigur ca ai dreptate .Nu e corect ca o echipa de handbal feminin care nu castiga nimic sa fie sponsorizata din bani publici iar unele handbaliste expirate sa ia 20.000 euro lunar fara sa aduca vreun trofeu in tara.Dar sportul in general e un fenomen global care aduce beneficii,sanatate si speranta !

snooker
snooker  •  07 Februarie 2022, 14:45
Postat de stefdomi pe 07 Februarie 2022, 13:58

Bravo ție! Cum te’ai fi simți dacă niște neica nimeni ți’ar fi strigat zilnic că ești slab și nu meriți să fii la facultate? Și câți știau cine erai și ce făceai?

Eu nu zic ca Popescu nu e bun. Dar nu atat de bun cum il vede Becali. Va ajunge la nivelul unuia ca Maxim, nimic mai mult. Pe unii ii enerveaza declaratiile lui Becali, de aici si antipatia fata de fecesebisti. Nu ma interesa sa stie cineva de mine, nu sunt genul ala.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Februarie 2022, 14:43

Intrebat de Naum daca are oferte pentru el,Becali a zis ca nu sunt ofere si ca si daca ar fi,nu l-ar interesa,pentru ca„ramane aici,ca sa jucam la anul in OPTIMILE Champions league”!!!Atunci Naum l-a intrebat daca crede ca va castiga campionatul,iar Becali a zis„sigur ca da!Pai daca am zis ca vom juca in OPTIMILE Champions league”?!Acuma cu castigarea campionatului,nu poti sa mai stii care sunt„jocurile”finanțatorilor de la noi-nefiind exclus ca Becali sa CUMPERE campionatul chiar de la Varga-dar ca sa ajunga in GRUPELE Champions league9(fara cooperativa si fara arbitrii de acasa)-necum in optimi...e cale lunga!Daca-i iese in cale vreun Tatybaev?!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează