FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB +49   FOTO
Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 22:55 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 23:08

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a avut mai mulți „clienți” după remiza cu FCU Craiova, scor 2-2. Principalii vizați au fost fundașul dreapta Valentin Crețu, care a greșit la golul de 0-1, și Mihai Pintilii, care a jucat rolul de „principal” în absența lui Toni Petrea, infectat cu COVID-19. 

La scurt timp după finalul partidei de pe Arena Națională, latifundiarul a intrat în direct la TV, unde și-a făcut publice nemulțumirile. Vizați de criticile patronului de la FCSB au fost Valentin Crețu, Răzvan Oaidă, Andrei Vlad și Mihai Pintilii, delegat în acte, care astăzi a suplinit absența „principalului” Toni Petrea.

Claudiu Keșeru a prins curaj: „Dacă voi decide să vorbesc, voi avea multe de spus!” » Replica lui Becali a venit imediat
FCSB - FCU Craiova 2-2
Claudiu Keșeru a prins curaj: „Dacă voi decide să vorbesc, voi avea multe de spus!” » Replica lui Becali a venit imediat

Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova: „Crețu ne-a «curățat»” 

„Greșeli, Crețu ne-a «curățat» iar. Chiar am vorbit cu MM, să găsim fundaș dreapta. Iar Oaidă face un fault pe care n-are rost să-l facă. Hai să vă spun un lucru. O să vină ăsta de la Botoșani (n.r. Edjouma) și vom rezolva problemele la mijloc”, a declarat patronul la FCSB la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Becali s-a referit la faultul care a produs lovitura liberă din care Craiova a intrat în avantaj, 2-1. 

Vlad e valoros, dar are momente când i se fură memoria, atenția! Nu știu, e în nori, pe undeva

- Gigi Becali, patron FCSB 

Gigi Becali: „Pe Pintilii îl penalizez”

Gigi Becali a mai avut o nemulțumire, legată de schimbările efectuate de FCSB - de obicei comandate chiar de el - și de faptul că FCSB a încheiat meciul cu 3 atacanți de meserie pe teren. Dacă roș-albaștrii au început fără număr 9 de meserie, pe parcurs i-au introdus pe Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter, toți atacanți de careu.

„S-a simțit lipsa lui Toni Petrea, normal. N-ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii? La un moment dat aveam 3 atancați. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren? Pintilii le-a făcut, pe el o să-l penalizez”, a spus Becali, râzând. 

Fază „la milimetru” în FCSB - FCU Craiova » Gigi Becali e convins: „Nu e penalty!”
FCSB - FCU CRAIOVA
Fază „la milimetru” în FCSB - FCU Craiova » Gigi Becali e convins: „Nu e penalty!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
124022513372488
Doru Alin  •  07 Februarie 2022, 21:35
Postat de eugen76_pan pe 07 Februarie 2022, 07:48

Eu nu-mi fac griji cu ***:)) catigam fara probleme. Le inodam picioarele.. O sa fie o bascalie

Nu mai aveti cu cine sa innodati, Kolic si Bairam vor lipsi, nu stiu cum stati cu cartonase le, dar e clar ca nu e roz situatia la CSU Craiova

124022513372488
Doru Alin  •  07 Februarie 2022, 21:28

Oaida si Cretu se pregatesc pentru Dinamo. Muresan a luat legatura cu Gigi si a spus ca-i lasa gratis. Daca Cretu accepta fericit, in cazul lui Oaida, a esta nu accept din cauza salariului mult mai mic.

514091889218839
Mihai Buzea  •  07 Februarie 2022, 12:15
Postat de romeverest pe 07 Februarie 2022, 10:02

Au inceput sa se planga precum o femeie parasita, gen Prodanca, pe la toate televiziunile !! Zilele trecute, MM il ironiza Dan Petrescu ca se plange pe la televizor ca nu i s-a acordat o lovituta de pedeapsa !! Poate au dreptate, dar trebuie remarcat faptul ca “marea” Fcsb nu este capabila sa invinga o echipa care se chinuie sa scape de retrogadare !! Afirmatia ciobanului precum ca la anul, pe timpul asta, vor juca in optimile Ligii Campionilor, este de “gala umorului romanesc” !!

Lasă că MAREA DINAMO este cea mai TARE!!! CA FULARUL!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează