FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Popa, Octavian Popescu și restul lumii » Cum arată notele GSP pentru FCSB - FCU Craiova

FCSB - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
FCSB - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 07:24 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 07:48

Octavian Popescu (19 ani) și Robert Popa (18) au fost cei mai buni de pe teren în FCSB - FCU Craiova 2-2.

Duminică seara, pe Arena Națională, FCSB și FCU Craiova au „dat-o la pace”. Vicecampioana a fost condusă în două rânduri, dar a avut puterea să revină de fiecare dată.

„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”

Note GSP după FCSB - FCU Craiova 2-2 » Octavian Popescu și Robert Popa, cei mai buni 

Octavian Popescu, dirijorul din spatele celor mai periculoase faze de atac ale gazdelor, a fost notat cu 8 în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația sa. A fost cea mai mare notă a unui jucător de la FCSB. 

La polul opus s-au situat fundașul dreapta Valentin Crețu, vinovat la golul 1, și Andrei Vlad, neatent la reușita lui Baeten, de 2-1. Cei doi au primit nota 3, fiind, de altfel, singurii de la FCSB cu calificative sub 5.

În tabăra oltenilor, Robert Popa a fost la înălțime. Tânărul portar, care în martie va împlini 19 ani, i-a exasperat pe roș-albaștri cu intervențiile sale. Popa a încheiat partida cu 7 parade, un procentaj de 78% de șuturi apărate. Patru dintre acestea au fost incluse de InStat la categoria de superintervenții!

Ca atare, Popa a primit nota 8. Din echipa Craiovei au fost la înălțime și Diallo, Baeten și Claudiu Bălan, toți notați cu 7.

Arbitrul Istvan Kovacs, care nu a dictat un penalty în favoarea gazdelor, a fost notat cu 5.

Popa, Octavian Popescu și restul lumii » Cum arată notele GSP pentru FCSB - FCU Craiova
Notele din Gazeta Sporturilor pentru FCSB - FCU Craiova

VIDEO » Dumitru Dragomir, declarații după FCSB - FCU Craiova: „Fotbalist ca el nu am mai avut de la Mutu”

Citește mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova: 

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, consideră că are în echipă un fotbalist peste Edjouma

Jucătorul care l-a supărat pe „principalul” de avarie Mihai Pintilii: „La experiența lui, nu trebuia să facă greșeala aia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
neacaisa
neacaisa  •  07 Februarie 2022, 21:25
Postat de observator_federal pe 07 Februarie 2022, 10:44

După anii în care echipele din Liga 1 nu găseau antidot la fazele fixe ale CFRului Cluj 1907, iată acum profilându-se o nouă strategie de luptă care descumpănește apărările echipelor din primul nostru eșalon: atacurile supranumerice (în 7 sau 8 chiar jucători) ale fecesebiștilor pe final de meci, când se aruncă mingi la bătaie în careul advers urmărindu-se contactul cu adversarul sau cu aerul din vecinătatea acestuia (contact dureros, cauzator în aparență al unor dureri insuportabile, însoțite de urlete adecvate situației și zbateri ale trupului ca lovit de arme neurologice de ultimă generație). S-a ajuns la performanța -ieri în meciul cu FC U- la 4 ”contacte-tip” în decurs de 3 minute și, previzibil (teoria probabilităților), unul a fost răsplătit cu penalty. Se putea mai mult, așa cum s-a întâmplat le meciul Fcsbului cu UTA (domne ce antrenor cu demnitate admirabilă au avut atunci arădenii - nu-l mai au!), se putea și fără cartonașul roșu primit de CRistea! În fine, metoda Fcsb ”ansamblu de zburători la trambulină cu chiuituri” se perfecționează în continuare, urmând a fi brevetată la OSIM.

Ciocu mic debeljuh simuleaza cat tot fcsb la un loc.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Februarie 2022, 14:52
Postat de andreif pe 07 Februarie 2022, 11:49

Kovacs si GSP contra fotbalului....Kovacs a gresit clar numai impotriva unei echipe si se stie de ani de zile care este cand arbitreaza Steaua....Nu vede nimeni!!!!Cordea a fost in prima repriza rupt!!!!A fost calcat de 2 ori ...doar!!!!Desigur fara cartonas!!!!Sa ne amintim cum Popescu a fost facut mic,mic,mic de presari dupa ce a primit galben pentru o astfel de calcare pe picior cu CFR...Digi ne da faza cu Sut care da cu capul si portarul arunca mingea peste poarta dar nici un presar nu vede cum capul lui Vinicius este jucat de un craiovean...Faza de la Craiova era redata la nesfarsit pentru ca un ceferist era tinut prea mult in careu...!!!!Pesari sigur au ceva cu Dumiter !!!!Nu au dat in reluare faza cu Dumiter decat dupa ce le spune Becali!!!Fix ca la meciul cu Mioveni in care daca nu vorbea MM nimeni nu vedea penaltyul lui Dumiter!!!!Intrebare pentru presari...Sigur drepturile tv. nu au legatura cu CFR ????Anii trecuti se vorbea de legaturile lui Paskani...Deci GSP....se supara Kovacs ca nu l aparati si mai bine!!!!Mai exista arbitru care a fie asa de directionat impotriva unei echipe????

„Presiunea”pusa pe Kovacs-specifica celor de la fcsb- ca„cine nu-i cu noi,e impotriva noastra”(vorba „tovarasului”Stalin),s-a intamplat acum cițiva ani-cand era incepator,iar lista cu arbitrii FIFA era (ca si acum),la Deaconu„omul”lui GG la CCA!Kovacs a inteles„mesajul”iar Becali chiar l-a laudat de multe ori ca„s-a facut baiat bun”!Am vazut cu totii de ce!

andreif
andreif  •  07 Februarie 2022, 11:53
Postat de Soos Vilmos pe 07 Februarie 2022, 11:41

Puterea de revenire a fcsb-istilor sta in fluierul arbitrilor.

Ce ma????Pe alta pagina de sport se spune clar ca Kovacs a facut doua greseli mari de arbitraj contra Stelei!!!!Nu mai punem ca in prima repriza Kovacs a permis antifotbalul cand nu a sanctionat nici macar calcarile clare pe picior!!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează