FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

George Țucudean a plecat la vraciul Marijana Kovacevici, dar riscă foarte mult dacă leacul sârboaicei nu funcționează!

Articol de , - Publicat joi, 21 martie 2019 08:58

George Țucudean se tratează la Belgrad, la Marijana Kovacevici, medicul neconvențional specializat în tratarea leziunilor musculare. Campioana CFR Cluj speră să-l recapete mai repede pe atacant ca să nu-și pericliteze șansele de a păstra titlul.

Concurența CFR-FCSB-Craiova i-a mai făcut rost de un client Marijanei Kovacevici, „vraciul din Belgrad”: George Țucudean se va trata în Serbia din cauza leziunii musculare de la coapsă.

Atacantul s-a accidentat înaintea jocului cu Viitorul, din etapa trecută, și recuperarea într-un asemenea caz e estimată între trei și cinci săptămâni.

Clubul speră să-l repare mai curând, dacă s-ar putea să intre pe teren chiar în partida cu Astra, programată după pauza provocată de meciurile internaționale.

Marijana și-a creat o reputație tocmai datorită unor asemenea cazuri în care i-a făcut bine în timp-record pe sportivi afectați de leziuni musculare.

Sârboaica funcționează ca un pariu, o ultimă instanță utilizată atunci când medicii reali estimează un timp pentru recuperare din cauza căruia fotbaliștii ratează partide importante.

E un pariu fiindcă nu are randament sută la sută, s-a mai întâmplat ca jucători tratați de Kovacevici să nu se vindece. Sau să se simtă bine pentru o vreme, chiar să apară pe teren surprinzător de curând, și apoi să cedeze din cauza recidivelor. Cel mai cunoscut caz a fost al lui Diego Costa.

Atletico avea de disputat o finală de Champions League cu Real Madrid și l-a trimis la Belgrad pe internaționalul spaniol originar din Brazilia. Costa s-a întors din Serbia și părea bun de joc. A fost o impresie greșită, Diego s-a prăbușit după doar 9 minute și Simeone doar și-a consumat o schimbare, nu a beneficiat de aportul vârfului-vedetă.

Riscul acesta ar funcționa și în cazul lui Țucudean, și el ar putea păți o a doua ruptură după procedura controversată a Marijanei. Dar și dacă tratamentul funcționează: CFR l-ar avea în continuare disponibil pe George, cel mai bun marcator din campionat.

„Am făcut tratament în două zile. Marijana îmi făcea o terapie la picior cu aparatul pe care l-a inventat ea. E ceva cu ultrasunete, nu știu exact. Și mai folosește o cremă pe care ți-o pune pe picior. Femeia mi-a și explicat că nu e magician, nici nu funcționează metoda pentru toți jucătorii” Ciprian Marica, fost internațional

marijana
Marijana e licențiată în farmacologie, luându-și diploma în 1990

Pe Pancu nu l-a ajutat

Printre clienții Marijanei s-au aflat și jucători români. În cazul lui Daniel Pancu nu a funcționat metoda "vraciului".

Rapidistul s-a întors de la Belgrad crezând că era apt, dar i-a recidivat curând accidentarea, ca și lui Diego Costa. Și unii steliști s-au mai gândit să meargă la Belgrad, doar că n-au avut cum să apeleze la Kovacevici.

Becali i-a oprit: „E un lucru necurat și eu nu accept așa ceva, să se ducă jucătorii la un vraci!”.

„Nu e placentă de cal!”

Au circulat tot felul de zvonuri, bârfe în legătură cu metoda după care lucrează „vraciul din Belgrad”. Cel mai des s-a spus că ea ar folosi placentă de cal în tratarea leziunilor sportivilor. S-a mers chiar mai departe, a circulat și o versiune potrivit căreia ar fi fost vorba despre placentă umană. Marica, fost pacient al sârboaicei, a încercat să risipească zvonurile:

„Nu e niciun fel de magie sau vrăjitorie ce se întâmplă la Belgrad. Am citit mai multe declarații ale unor oameni care nu știu ce vorbesc. Într-adevăr, e o terapie specială. Nu e niciun fel de placentă, așa cum se vorbește, e o simplă soluție care îț intiră în piele în urma tratamentului. E un aparat pe care Marijana l-a inventat, dar ea nici nu te atinge în timpul procedurii, te atinge doar cu aparatul acela. Eu am făcut niște teste și mă simt mult, mult mai bine. Acum urmează să mă testez la antrenament să văd cum mă simt”.

Tratamentul din Serbia n-a fost de ajuns pentru Ciprian, el s-a retras din fotbal în 2016, la doar 30 de ani, din cauza problemelor grave de la genunchi.

Top 10 fotbaliști celebri care i-au fost pacienți Marijanei:

  • Robin van Persie
  • Vincent Kompany
  • Dejan Stankovici
  • Zdravko Kuzmanovici
  • Branislav Ivanovici
  • Ivica Olici
  • Darijo Srna
  • Glen Johnson
  • Yossi Benayoun
  • Louis Saha

Români care s-au tratat la Belgrad:

  • Adrian Ilie
  • Gabriel Mureșan
  • Bogdan Mara
  • Răzvan Raț
  • Emil Dică
  • Eduard Stăncioiu
  • Marius Constantin
  • Daniel Pancu
  • Ciprian Marica

 Citește și:

FCSB - CSU CRAIOVA // Derby-ul în care o echipă moare » FCSB și CSU Craiova, în duelul decisiv pentru lupta la titlu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  21 Martie 2019, 19:30

Breeeee, pana acum 2 zile il operati pe inima pe Tzucu. Acuma nu mai are nimic? Gata, l-ati tratat sau nu era de operat?

cneius
cneius  •  21 Martie 2019, 16:50
Postat de martinpen pe 21 Martie 2019, 09:49

Marica, esti ***! Nu e placenta de cal, e o solutioe care iti e injectata... Ce contine solutia aia? De unde stii ca nu e placenta?

Si daca e placenta, ce ??? Unde este problema ??? Presa ca de obicei, dezinformeaza. Marijana are licenta in farmacologie deci nu e "baba Vanda" de la coltul satului. In plus, la ea s-au tratat milionari care ar fi putut sa o dea in judecata daca era ceva necurat! Mai treziti-va si voi !

adriann_
adriann_  •  21 Martie 2019, 11:30

Ma indoiesc ca face femeia asta ceva mai necurat decat sa te plimbi toata ziua pe la Muntele Athos dar sa il tii langa tine pe Meme Stoica...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează