FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV George Țucudean, despre perioada petrecută la FCSB: „Rădoi m-a chemat și mi-a zis că nu e mulțumit de mine, deși cu o săptămână în urmă fusese foarte mulțumit”

George Țucudean, atunci când evolua pentru FCSB.
FOTO: Imago
George Țucudean, atunci când evolua pentru FCSB. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 10:54 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 16:04

George Țucudean (31 de ani), fost fotbalist la FCSB în perioada ianuarie 2015 - septembrie 2015, a povestit, în direct la emisiunea GSP Live, experiența prin care a trecut la gruparea finanțată de Gigi Becali (64 de ani). 

Fostul vârf de atac a spus că formația roș-albastră a jucat mai prost odată cu eliberarea latifundiarului din Pipera din închisoare, la începutul anului 2015. FCSB a cucerit atunci dramatic titlul de campioană, în ultima etapă, deși la un moment dat avusese un avans considerabil față de formația de pe locul doi, ASA Târgu-Mureș.

George Țucudean: „A fost o experiență interesantă, am câștigat 3 trofee, am dat câteva goluri”

„La un moment dat, aveam foarte multe puncte avans față de locul doi și oarecum a intervenit o relaxare. Ne-am încurcat de câteva ori. Era și presiunea rezultatelor, jocul nu funcționa. Am pierdut și meciul decisiv cu ASA Târgu-Mureș acasă. 

Iată de ce n-a venit Boloni la națională! GSP a mers la competiția fantomă girată de Burleanu + Reacțiile FRF și AJF Prahova
SPECIAL
Iată de ce n-a venit Boloni la națională! GSP a mers la competiția fantomă girată de Burleanu + Reacțiile FRF și AJF Prahova

Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine, dar nu a fost ceva natural. A fost o experiență interesantă, am câștigat 3 trofee, am dat câteva goluri. Probabil dacă aveau răbdare cu mine, lucrurile ar fi fost mai bune”, a declarat George Țucudean. 

George Țucudean: „Mirel Rădoi m-a chemat la el și mi-a zis că nu e mulțumit de mine”

„Dupa cantonamentul efectuat în vară în Austria nu am mai jucat. Mirel Rădoi m-a chemat la el și mi-a zis că nu e mulțumit de mine, deși cu o săptămână în urmă fusese foarte mulțumit.

La momentul acela aveam o ofetă din liga a doua din Germania, de la TSV 1860 Munchen, și nu știu de ce nu m-am dus. Trebuia să mă fi dus. Am mai stat la FCSB și am reziliat contractul după ce se încheiase perioada de transferuri. A trebuit să stau până în iarnă, când am mers la Târgu-Mureș. 

Eu cred că dacă rămâneam atunci se schimbau multe lucruri. Puteam să fac față cu brio, dar asta a fost, am mers mai departe. 

Echipa a jucat mai prost după ce a ieșit patronul din închisoare. Gâlcă a fost însă un antrenor care nu asculta ce se spunea în jurul lui. Era protejat de contract, nu putea fi demis cât timp încă avea șanse la titlu. Toată lumea era concentrată să ia campionatul”, a punctat fostul atacant. 

Citește și:

Edi Iordănescu, acuzat că a antrenat în Liga 1 cu un contract negociat ocult și înregistrat ilegal la FRF: „O rudă prin alianță cu antrenorul a propus contractul”

Dan Petrescu, reacție suburbană la adresa reporterului GSP prezent în Turcia » L-a înjurat în timpul conferinței!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează