FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

George Țucudean, pe picior de plecare de la CFR Cluj: „Rapid Viena a făcut o ofertă concretă”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 13:19

George Țucudean, 27 de ani, ar putea s-o lase pe CFR Cluj pentru Rapid Viena. Transferul la formația din Austria s-ar putea perfecta în această vară, lucru confirmat și de impresarul său Adrian Pigulea.

Rapid Viena a făcut o ofertă concretă. A fost o discuție și cu Nantes, dar cei de acolo nu au făcut pasul următor.

Cu Rapid Viena nu s-a concretizat pentru că oferta nu a fost pe placul celor de la CFR, dar nici oferta financiară pentru George nu a fost una așa cum își dorea el. Lucrurile rămân însă deschise pentru la vară”, a declarat Adrian Pigulea la TV Digi Sport.

Interes din MLS

Impresarul lui Țucudean susține că atacantul a fost dorit și în MLS, campionatul american, unde evoluează Alexandru Mitriță.

„Sincer să fiu, au fost multe discuții, cu foarte multe echipe. George a fost propus în campionate puternice precum Franța, Italia, Austria, Elveția, chiar și MLS. Perioada de transferuri din iarnă a fost puțin atipică, datorită criteriilor financiare care le-au fost impuse echipelor.

Echipele care au fost interesate de George erau în imposibilitatea de a plăti sume mari, pentru că nu puteau fi într-o balanță echilibrată și astfel nu ar fi respectat fair play-ul financiar”, a adăugat Pigulea.

George Țucudean continuă să conducă clasamentul golgeterilor din Liga 1, cu 17 goluri, deși e accidentat, fiind urmat de Gnohere, Koljic și Mitriță, fiecare cu câte 13 reușite.

Pentru Rapid Viena evoluează și Andrei Ivan, jucător împrumutat de la FK Krasnodar până la finalul lunii iunie.

1.500.000 €ar fi vrut austriecii să plătească în schimbul lui Țucudean

Citește și:

Ce lovitură încearcă FCSB: îl vrea pe Damjan Djokovic, de la CFR Cluj!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  04 Aprilie 2019, 19:48

Titlul mincinos!Pai nu ziceti tot voi nitel mai jos, ca oferta celor de la Rapid Viena a fost respinsa atat de jucator cat si de club?Daca pleaca,se pare ca pleaca din fotbal!Nu poate sa mai joace daca are fibrilatii!

gazistu
gazistu  •  04 Aprilie 2019, 16:32
Postat de thiem pe 04 Aprilie 2019, 14:33

Mariti-i contractul, ce sa faca la Viena?

De la Viena, ai alta rampa de lansare decat din liga 1. Ai vazut ce batuta I-o tras A. Viena, in Eu. League, FCSBului ? E clar ca din Belgia, Austria sau Elvetia ai sanse mai mari sa ajungi la echipe de top, decat din Romania!!! Liga 1 nu prea prezinta interes, echipa nationala e modesta, si mai ales ca romanii, sunt slabi si scumpi: si acum asteapta Becali 40 mil euro pe Man, dar nu-I vede,, niciodata, poate cand se schimba banii, prin 2060! , poate atunci primeste 40 mil euro pe un "rebut" de fotbalist roman!!!

rocky2
rocky2  •  04 Aprilie 2019, 15:10
Postat de klauz pe 04 Aprilie 2019, 14:25

Astea-s prostii si intoxicari. NU mai poate juca. Plus ca e slabanog, CFR Cluj a jucat mult mai bine fara el, numai victorii, mai putin blatul de acum cu Astra.

Ei se oftica de fapt pentru ca nu-l vrea nimeni pe mbappe-ul ciobanului!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează