FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Două episoade cu Geraldo Alves, omul pe care Bogdan Andone l-a vrut la FCSB: a spus că „e bună” condamnarea lui Becali și a fost bănuit de blat

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 20:43

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Andone îl vrea secund la FCSB pe portughezul Geraldo Alves, fostul fundaș al roș-albaștrilor și al Astrei, 38 de ani, care în trecut a fost bănuit de blat.

update 21:45

Geraldo Alves a refuzat să vină antrenor secund la FCSB. (Detalii AICI)

Știrea inițială:

„Bogdan Andone mi-a zis că l-ar vrea pe Geraldo Alves secund. Să mă interesez mâine cum să-l aduc” Gigi Becali, la TV Digi Sport

La data de 13 aprilie 2017, pe când Geraldo evolua pentru giurgiuveni, președintele Astrei, Dani Coman, l-a acuzat pe portughez de blat într-un meci cu FCSB.

Apărătorul a comis un penalty din care FCSB a făcut 1-0, într-o partidă încheiată cu scorul de 3-0. Șefii Astrei l-au bănuit pe Geraldo la momentul respectiv că ar fi provocat intenționat lovitura de pedeapsa.

geraldo penalty
Geraldo provoacă penalty-ul din care FCSB a deschis scorul

GERALDO S-A BUCURAT PENTRU CĂ BECALI A FOST ÎNCHIS

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în 2015, Geraldo vorbea despre oamenii din fotbal condamnați la închisoare, printre care Gigi Becali și Mihai Stoica, persoane cu care ar trebui să colaboreze la FCSB dacă va accepta oferta roș-albaștrilor.

„Recunosc că m-a șocat faptul că foarte mulți oameni au intrat la pușcărie. Dar cred că este un lucru foarte bun pentru fotbalul românesc, după acest moment ei trebuie să se îndrepte și să renunțe la anumite lucruri pe care le făceau înainte.

Fotbalul din România o să devină mai bun după aceste arestări. Ei au intrat la închisoare pentru că au greșit, iar lumea și din acest motiv nu mai vine pe stadioane.

Pușcăria trebuie să fie o lecție de viață pentru ei și să învețe din asta, să fie mai corecți și mai buni. Îmi doresc foarte mult să iasă de acolo cât mai repede, mai ales că și prietenul meu MM Stoica e închis. Chiar îmi pare rău pentru cei care au ajuns de acolo!”, spunea Alves.

Geraldo Alves (38 de ani) a jucat de-a lungul timpului la Benfica, Beira-Mar, Gil Vicente, Pacos Ferreira, AEK Atena, Steaua (2010-2012), Petrolul (2012-2015) și Astra (2015-2017).

Citește și:

Gigi Becali explică alegerea-șoc: „Bogdan Andone e calm, e sigur pe el” + ce i-a cerut și când va interveni peste antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează