FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali explică alegerea-șoc: „Bogdan Andone e calm, e sigur pe el” + ce i-a cerut și când va interveni peste antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 20:23

Gigi Becali a explicat motivul pentru care l-a ales pe Bogdan Andone, 44 de ani, ca antrenor la FCSB.  Andone a fost secund când Mihai Teja a fost principal.

„Poate ajunge în vârf Bogdan Andone și gata. El era o alegere la îndemână, pentru ce să mă încurc. L-am întrebat pe MM dacă Andone poate să ducă echipa și mi-a zis că el muncea cel mai mult, și cu Dică (n.r nu a fost la echipă în acea perioadă), și cu Teja.

L-am întrebat pe Bogdan dacă are nevoie să vin să vorbesc de vestiar.

Dar băieții sunt cuminți, așa mi-a zis Bogdan, deci nu are nevoie de mine. Îl las să încerce! O să fie ca Reghe. A venit de la Snagov și Chiajna.

Mi-a plăcut calmul lui Andone. Nu-l cunosc așa bine, dar am vorbit la telefon și am văzut că e calm, e sigur pe el.

I-am cerut să implementeze 4-3-3. Și l-am întrebat dacă poate. Mi-a zis că 100% poate, dar cu interi mai defensivi, exact ca Dan Petrescu la CFR”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...ce obiectiv are: „Obiectivul e clar. Europa League și apoi dacă intră în grupe, continuă și nu-l mai deranjează nimeni. Pentru că grupele Europa League sunt cam 20 de milioane”.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Iunie 2019, 12:46

O sa iei milioanele cand o zbura andone cu supersonicu si porcu prin stratosfera!!!

951740944960080
Bidi Geo  •  05 Iunie 2019, 10:33

Mai bine Jiji ar spune ca Andone este ,,obedient,slugarnic si fraier'' si va pune in ,,practica'' ideile ,,novatoare''ale oierului adica zero barat cam asta se va alege de FCSB.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  05 Iunie 2019, 10:17

Cand vrei sa-ti bati joc de FCSB, apelezi la "sfatul" lui MM! MM l-a sfatuit pe Becali sa-l aduce pe Dica si... FCSB a ocupa "onorantul loc 2"!; MM l-a sfatuit pe Becali sa-l demita pe Dica si sa-l aduce pe Teja, astfel ca dupa "marile succese" repurtate la Calarasi, Chiajna si Voluntari a urmat "incununarea" cu primul meci din playoff cedat, "strategic", Viitorului pentru a se consolida, ati ghicit... locul 2! Acum acest "Apostol la Piperei" este chemat de acelasi MM sa apere cu dintii... locul 2! Sa fie intr-un ceas bun (care nu are decat "carcasa FCSB")!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează