FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gest emoționant al familiei Hanca: Sergiu și Andreea au construit o casă pentru o familie nevoiașă

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 20:46

Cunoscuți drept două persoane filantropice, Sergiu și Andreea Hanca au făcut un gest superb cu ocazia Crăciunului. 

Cei doi soți au oferit cadouri unei familii nevoiașe, căreia i-au construit o casă. Construcția a început în urmă cu mai multe luni și a fost finalizată recent.

Soția fotbalistului a postat pe InstaStory fotografii cu noua locuință a familiei pe care a vizitat-o și în urmă cu un an:

Sergiu Hanca nu are însă liniște la Dinamo. E aproape de plecare după scandalul din ultima etapă a anului, când soția acestuia a fost agresată în tribune de fanii roș-albilor în timpul meciului cu Astra, 1-4. 

Fotbalistul se poate transfera contra unei sume infime, 60.000 de euro, iar CS U Craiova și Poli Iași și-au manifestat interesul pentru transferul fotbalistului de 26 de ani. 

Vezi și: FOTO Rednic mai primește și vești bune: fotbalistul pe care l-a amenințat că-l dă afară dacă nu se pune la punct a revenit pe teren

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
tristan
tristan  •  29 Decembrie 2018, 10:11

Bravo lui.. Tot respectu pt gestu lui.. Totuși, când vad în ce casa or stat aia ma întreb dacă sunt capabili măcar sa întrețină noua casa.. Ma tem ca nu.. Cum te poți numi om și sa trăiești în asa hal în 2018?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Decembrie 2018, 08:23

O, Doamne, ce gest minunat. Jos palaria, Andreea si Sergiu Hanca. Obisnuiti cu frivolitatea, cu meschinaria din fotbalul nostru, astfel de gesturi par de domeniul nefirescului. Sunt foarte impresionat.

bogat
bogat  •  29 Decembrie 2018, 07:52

Un gest extraordinar de frumos al familiei Hanca. felicitari! Pe de alta parte nu pot sa nu remarc ca in poza cu casa veche peste ruina aia troneaza o antena parabolica. Adica bani si timp sa mai carpeasca bojdeuca nu erau dar pentru televiziune cu n canale da. Hmm...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close