FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gest emoționant pentru Dinamo! Un nou „acționar” în programul DDB: „Face asta dincolo de viață și dincolo de moarte”

Fanii lui Dinamo fac tot posibilul pentru club
Fanii lui Dinamo fac tot posibilul pentru club

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 10:06

Suporterii continuă să strângă bani pentru Dinamo. De fapt, ei sunt singurii dintre potențialii investitori care fac ceva concret. Jacques Albert Ekeng, fratele lui Patrick Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

S-au strâns peste 6.100 de membri în programul socios DDB, iar fanii au prezentat în această dimineață o inițiativă de suflet, care i-a impresionat și mai mult pe susținătorii cauzei și-ai clubului.  Fanii au 10 la sută acum din acțiunile clubului, mai primesc 10 la sută la începutul lunii august pentru banii creditați, în condițiile în care nu va sosi niciun investitor serios care să preia Dinamo.

Unul dintre numele ce impun respect pentru „câini", Patrick Ekeng, a revenit în actualitate, la 4 ani de la dispariția lui, pe terenul de fotbal, la meciul cu Viitorul (3-3) din 6 mai 2016. Fratele său, Jacques Albert Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

„În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe. Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată. Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte. Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci... Dacă am fi știut... Am fi sărit gardul și am fi întrerupt meciul. L-am fi oprit chiar și pentru totdeauna dacă asta ar fi schimbat ceva", a fost prima reacție a membrilor galeriei PCH.

Familia lui Patrick a ales să facă exact gestul care o ține acum pe Dinamo în viață. Un gest mai mare decât toate cuvintele noastre și decât toate sumele de bani. Un gest care arată de ce Patrick era deosebit. Pentru că provenea dintr-o familie cu astfel de oameni. De 6 luni toate postările de aici se încheie cu un link... Acum nu va fi niciun link. Nu știm cum o fi dat de el Jacques Albert, dar dacă el l-a găsit, înseamnă că și noi putem. Notre respect, chère famille Ekeng! Noi spunem că în viața asta mai avem ceva de făcut, dar Patrick ne arată că el face asta și dincolo de viață și dincolo de moarte", au mai spus suporterii.

„Ultimele bătăi ale inimii lui Patrick lui Patrick au fost pentru Dinamo. Ultima lui suflare a fost în tricoul lui Dinamo. Patrick a fost "câine până la moarte". Patrick a devenit Dinamo. Și memoria lui va fi vie atâta timp cât Dinamo va fi în viață"
Comunicat PCH

VIDEO. 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV De ce Lukas Skovajsa n-a fost primit la Săftica + Ce reguli a impus Adrian Mihalcea

LIGA 1 fără fotbaliști! O treime dintre jucători vor deveni liberi în timpul campionatului și nu pot fi obligați să mai joace

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
2122928397743138
Rudy Stanciu  •  16 Mai 2020, 20:03

Un gest imens,care dovedeste ca,,exista viata si dincolo de moarte.. "!Tocmai ce Patrik,a intrat in galeria Nemuritori,iar peluza sud din noul stadion va trebui sa-i poarte numele !

rocky2
rocky2  •  16 Mai 2020, 14:08
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 16 Mai 2020, 10:35

Nu pot sa cred nici azi cum se bucura "***" echipei Viitorul Constanta cand a dat golul de la 11 metri. La un meci care nu ar mai fi trebuit sa se joace. Poate doar sa se paseze de la unul la altul pana la fluerul final. Nici REGELE hagi nu a fost mai prejos in acea zi.

Unii oameni raman mici chiar si cu coroana pe cap!

gigi.comision
gigi.comision  •  16 Mai 2020, 11:52

Un gest nobil facut de familia Ekeng! Notre respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close